Banken en bankstellen in stof en leder in premium kwaliteit

Moderne banken bankstel bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Waar de banken in een traditionele bankstel setting altijd op elkaar zijn afgestemd, kunt u met een enkele bank oneindig veel combineren; een bank gaat immers ook prima samen met een of meerdere losse stoelen of relaxfauteuils. Zo kunt u uw zithoek mooier indelen comfortabeler maken. Bij Lineo kunt u kiezen uit design banken in superieure stofkwaliteiten en ledersoorten. er zijn ook design banken waar u kunt kiezen voor weggewerkte (relax)functies voor extra zitcomfort; hoofdsteunen met opklapfunctie, verschuifbare zitdiepte en uitklapbare voetenbanken. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben moderne banken in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

De Sede luxe banken

Lederen designbanken van De Sede zijn strak en modern en staan prachtig in ieder interieur. Door de Zwitserse topkwaliteit en hoogwaardige materialen bieden de banken u jarenlang een perfect zitcomfort. Het is ook mogelijk de banken op maat te laten maken. 

Meer De Sede bij Lineo

De Sede zitbank klap bank DS 450  kopen bij showroom Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

FSM banken en bankstellen

FSM banken en sofa's hebben een hoog zitcomfort en worden vervaardigd in de beste kwaliteit. De banken zijn voorzien van diverse relaxfuncties die subtiel zijn weggewerkt. Hierdoor ontstaat de ultieme combinatie van design en functionaliteit. FSM heeft ook een grote keuze in bijpassende relaxfauteuils.

Meer FSM bij Lineo

FSM Sesam sofa bank kopen bij showroom Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Indera designbanken

Het moderne merk Indera gaat voor de beste kwaliteit banken. Ieder model is flexibel in o.a. de zitdiepte en rughoogte, maar ook in de opstelling. Modulaire systemen zorgen voor een opstelling van de banken naar eigen keuze.

Meer Indera bij Lineo

Indera Vic leather kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Leolux banken uit Nederland; kleurrijk design

Een uitstekend Nederlands fabrikaat; moderne banken met diverse functies of in een strakke en kleurrijke vormgeving. De lederen banken van Leolux zijn van een uitstekende kwaliteit en leverbaar in vele sprekende kleuren voor een opvallend accent in uw interieur. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de wat minder opvallende kleuren. Een Leolux designbank komt in ieder interieur goed tot haar recht.

Meer Leolux bij Lineo

Leolux Tango bank banken kopen bij Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

Rolf Benz banken en bankstellen

De banken van Rolf Benz stralen klasse en stijl uit. Naast het prachtige design kunt u genieten van optimaal zitcomfort en een uitstekende kwaliteit. Er zijn lederen en stoffen banken van Rolf Benz.

Meer Rolf Benz bij Lineo

Rolf Benz bank 50 leer kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Trones stijlvolle banken

Trones heeft naast relaxfauteuils, ook erg stijlvolle en modieuze banken. De trones nr. 9 bankencollectie is verkrijgbaar in veel verschillende maten: van 1 zits tot 4 zits. De banken zijn erg comfortabel en beschikken over uitschuifbare voetkleppen en hoofdsteunen. Ook de kwaliteit van de stof die gebruikt wordt is hoogwaardig en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De ervaren designers van Trones hebben er een prachtig geheel van gemaakt.

Meer Trones bij Lineo

Trones bank bankstel kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven


Een bank, bankstel of hoekbank is een essentieel element in uw interieur. Kies daarom met zorg en aandacht uw zithoek. Heeft u vragen of twijfelt u aan de opstelling in uw woonkamer of wilt u gewoon overleggen, vraag dan onze deskundige verkoopmedewerkers om advies. Door hun jarenlange ervaring zien zij al snel wat wel/niet mogelijk is. Uw zithoek kunt u verfraaien met een mooi karpet op bijvoorbeeld een laminaat - of marmoleum vloer. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht zodat u eenvoudig alle kleuren en materialen aan elkaar kunt aanpassen. Ook kunt u bij ons terecht voor een grote collectie in gordijnen en binnenzonwering van o.a. Verosol. 

Kijk hier voor de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer banken in de collectie van onze buurman Profita Comfortabel Wonen