Barmeubelen: barkrukken, stools en bartafels kopen

Barkrukken kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Steeds vaker komen barmeubelen terug in moderne woninginrichting. Design barkrukken en bartafels geven het moderne interieur een luxe uitstraling. Lineo biedt een ruime keuze in moderne barkrukken in leder of kwalitatieve kunststoffen. In combinatie met een bartafel is dit een ideale werkplek voor de laptop. Barmeubels zijn eenvoudig schoon te houden. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben barmeubelen in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

Calligaris barkrukken

Barkrukken van Calligaris zijn van Italiaans design in een betaalbare prijs. De veelal kleurrijke ontwerpen zijn schitterend om te zien en in een goede kwaliteit. Calligaris barstoelen zijn verkrijgbaar in een vaste hoogte of door middel van een gasveer verstelbaar. De kunststof zittingen zijn eenvoudig te reinigen en door reliëfbewerking ontstaat een sprankelende lichtweerkaatsing. 

Meer Calligaris bij Lineo

Calligaris barkruk kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Lapalma barkrukken

Barkrukken en bartafels van Lapalma zijn er in bijzonder hoge kwaliteit en komt u overal tegen: in hotels, bars, cursusruimten etc. Het Italiaanse designermerk streeft ernaar barstoelen 'voor het leven' te maken. Zittingen zijn strak en glad of subtiel gestreept. De bar krukken worden gemaakt van RVS, chroom, hout of leer en zijn stuk voor stuk blikvangers voor uw interieur.

Meer Lapalma bij Lineo 

Lapalma barkrukken bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Ronald Schmitt bartafels

Bartafels van Ronald Schmitt worden gemaakt in een combinatie van glas en metaal. De bar tafels zijn meervoudig verstelbaar op eenvoudige wijze en door gebruik van nanotechnologie zijn de tafelbladen fingerprint proof. Geen vieze vingers meer op het tafelblad. Het blad van de Ronald Schmitt bartafel is opgebouwd uit een kleurlaag, een laag glas in het midden, en bovenop een Nanogate gematteerde toplaag. Er zijn ook bartafels in steen of hout.

Meer Ronald Schmitt bij Lineo

Ronald Schmitt bartafel kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Varier barkrukken

Barkrukken van Varier worden gemaakt onder de naam Eight. De barstools geven uw lichaam een perfecte houding in iedere zitpositie en hebben voor extra comfort een hoge rugleuning. De barkruk heeft een verborgen kantelmechanisme en kan 8 graden naar voren en naar achteren kantelen. De verstelbare krukken zijn voorzien van een gasveer en in vele kleuren stof en leder leverbaar.

Meer Varier bij Lineo

Collectie_barkrukken_varier_eight_barstools_kopen_bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Aalst_Waalre


Barkrukken in een bepaald design zijn vaak te complementeren met keukenstoelen in dezelfde stijl. Dit geeft een mooi effect aan uw interieur. Onze verkoopmedewerkers kunnen u desgewenst adviseren en weten precies welke merken een uitgebreide collectie hebben. In de showroom kunt u onze collectie barmeubelen bekijken. U kunt er ook voor kiezen de barkrukken online te bestellen. Barmeubelen kunt u mooi accentueren door gebruik te maken van verlichting.

Kijk hier voor de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer barkrukken in de collectie van onze buurman Profita Comfortabel Wonen