Eetkamer tafels met een modern design

Eetkamertafels-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Uw eetkamer is echt compleet met een mooie eetkamertafel. Bij Lineo Moderne Interieurs winkel voor Eindhoven en omgeving bent u aan het juiste adres voor uw ideale moderne eetkamer tafel. Wij bieden u een ruim assortiment aan moderne tafels met keuze in materialen en maten. Ook voor moderne tafels op maat gemaakt bent u van harte welkom in onze showroom te Waalre.

Calligaris eetkamertafels

Lineo biedt u de moderne eetkamer tafels van Calligaris. Dit Italiaanse merk staat bekend om haar moderne design tafels voor een gunstige prijs. De strakke vormen van de Calligaris tafels zorgen voor een pareltje in uw interieur. Eetkamertafels van Calligaris zijn er in hout, gelakt of met glazen tafelbladen. De mooiste tafels van de Calligaris collectie kunt u zien in onze showroom bij Lineo Moderne Interieurs te Waalre, regio Eindhoven. 

Meer Calligaris bij Lineo

calligaris omnia hoekbank bank kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Leolux eetkamertafels

Bij Lineo is een complete Leolux Studio te vinden met een zeer groot assortiment aan meubelen van Nederlands fabrikant Leolux. In deze studio kunt u natuurlijk ook de strakke eetkamer tafels van Leolux vinden. Alle eetkamertafels van Leolux zijn van hoge kwaliteit en zijn te herkennen aan de subtiele kleuraccenten en vele uitvoerings mogelijkheden. Daardoor passen de mooie design Leolux tafels in vele moderne interieurs. Bezoek regiodealer Lineo, Select Store met perfect advies. 

Meer Leolux bij Lineo

Leolux Kalia tafel eetkamertafel kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Moome eetkamertafels

In onze showroom presenteren wij u de Jon eetkamer tafel van Moome. Deze zeer gebruiksvriendelijke eetkamertafel is van alle gemakken voorzien. Deze tafel van Moome heeft bijvoorbeeld een handige opening voor het opbergen van tafellinnen of bestek. Hij is gemaakt van natuurlijk eiken en zorgt voor een opgeruimd uiterlijk omdat u in het tafelblad kunt opbegen. De eetkamerstoelen van Moome passen bijvoorbeeld uitstekend bij deze stijlvolle eetkamertafel.

Meer Moome bij Lineo

Moome Jon eetkamertafel eetkamertafels tafels kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Poliform eetkamertafels

In onze showroom kunt u kennismaken met de Howard eetkamertafel van Poliform. Deze marmeren eetkamer tafel is zeer opvallend en past perfect in een modern interieur. Het tafelblad is maarliefst 2.80 meter lang en is mat marmer. Verder is de eetkamertafel Howard zeer stijlvol en modieus. Ook verkrijgbaar in 2.20 meter lang. U bent altijd van harte welkom in onze showroom om de Poliform eetkamertafel te aanschouwen.

Meer Poliform bij Lineo

Poliform Howard eetkamertafel tafel modern kopen bij Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

Willisau eetkamertafels

Lineo Moderne Interieurs heeft een breed assortiment aan Willisau eetkamertafels. Het bijzondere van deze tafels is dat ze handgemaakt is en van zeer exclusieve materialen ontwikkeld zijn. Willisau heeft tafelbladen gemaakt van keramiek, hout, glas en HPL. In onze showroom hebben wij ook een uiterst speciale tafel staan van Willisau: een tafel met het softmotion systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het tafelblad geluidloos en eenvoudig verlengd kan worden. Zeer handig voor het aanpassen van de lengte van uw eetkamertafel.

Meer Willisau bij Lineo

Willisau-Prato-eetkamertafel-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven


Eetkamertafels zijn te combineren met onze eetkamerstoelen tot een complete eethoek. 

Kijk hier voor de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer eetkamertafels in de collectie van onze buurman Profita Comfortabel Wonen.