Variér Kokon Club clubfauteuils bij Varier dealer Lineo

Variér Kokon Club bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Kokon Club fauteuil van Variér is een moderne loungestoel met een comfortabele zit. De Kokon fauteuil volgt de natuurlijke beweging van het lichaam, draait 360 graden en is een compact item in uw interieur.

varier_kokon_club_clubfauteuils_draaistoelen_met_kruisvoet_moderne_stoelen_kopen_bij_regio_Eindhoven

Clubfauteuil Variér Kokon Club

De vloeiende vormgeving van de stoel wordt ondersteund door een kruispoot in aluminium. De designstoel Kokon is ontworpen door designer Thomas Pedersen en wordt gemaakt in diverse stofkwaliteiten en leder. De stoel heeft een zithoogte van 43 cm. Mooie combinaties kunnen gemaakt worden met tapijten en karpetten van Van Besouw . Of kies een andere vloerbekleding . In de showroom van Lineo is een complete afdeling stoffering zodat u gemakkelijk de mooiste combinaties kunt maken. Er is ook een Variér Kokon relaxfauteuil .

kokon_clubfauteuils_varier_stoelen_varier_club_regio_eindhoven

Combineren met de Variér Kokon Clubfauteuils

De compacte stoel neemt relatief weinig ruimte in en kan uitstekend gecombineerd worden met een moderne (hoek)bank. Buiten de zithoek om kunt u deze clubfauteuil ook plaatsen bij uw boekenkast of mediameubel voor wat extra comfort. Plaatst u de Kokon Club naast het raam, dan kunt u mooi combineren met Luxaflex binnenzonwering en in onze showroom de kleuren en stoffen op elkaar afstemmen.

Klik hier voor het product overzicht van Variér

Klik hier voor de website van Variér