Verlichting voor een modern interieur bij Lineo

Verlichting Lineo collectie lampen hanglampen lampenzaak verlichtingswinkel regio Eindhoven

Verlichting, praktisch en sfeervol. Om de kamer te verlichten of om het gezellig te maken, lampen zijn een zeer belangrijk en sfeerbepalend element in uw interieur. U vindt bij ons prachtige moderne design lampen tegen zeer aantrekkelijke prijzen, uiteen lopend van strak modern tot elegant klassiek. Al onze merken hebben een hoog kwaliteits-niveau. Er zijn ook sets leverbaar van bijvoorbeeld hanglampen, tafellampen en vloerlampen. Zo kunt u uw verlichting tot een mooi passend geheel maken.

Ay illuminate

Ay illuminate maakt lampen in modern design met een natuurlijke twist. De collectie van Ay illuminate hangende, staande en tafellampen, gemaakt van natuurlijke materialen waaronder bamboe, tabaksblad en palmblad, in mooie aarde kleuren.

Ay Illuminate lamp hanglamp verlichting kopen bij erkend dealer Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Bestlite

Bestlite levert hanglampen, tafellampen, staande lampen en wandlampen in neutrale kleuren. De neutrale kleuren in combinatie met chroom en de simpele en strakke vorm-geving geeft de lampen van Bestlite een zeer moderne uitstraling.

 Bestlite-BL9-lampen-hanglampen-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-regio-Eindhoven

Fabbian

Fabbian lampen hebben een moderne uitstraling en door de minimalistische vormgeving zijn ze geschikt voor ieder interieur. In onze showroom in de buurt van Eindhoven hebben wij verschillende Fabbian lampen staan of hangen. Dit gerenommeerde merk staak bekend om haar uitzonderlijke designs en een brede collectie aan lampen gemaakt van verschillende materialen. U bent van harte welkom om de design lampen van Fabbian te zien en ervaren. Meer informatie over Fabbian.

Fabbian lamp hanglamp stalamp hoeklamp kopen en zien bij showroom Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

 

Kartell

Kartell lampen, opvallend en kleurrijk. Het merk heeft zowel tafel, hangende als wandlampen in haar collectie. De lampen van Kartell hebben stuk voor stuk een prachtig, modern design. Het grootste deel van het assortiment bestaat uit lampen van transparant of ondoorzichtig kunststof in mooie, strakke vormen met knallende, vrolijke kleuren.

Kartell-lampen-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Pols Potten

Pols Potten heeft een brede collectie met exclusieve, moderne lampen in diverse stijlen. Strak en modern met rustige kleuren of een prachtig dessin. Waar u 
ook naar op zoek bent, met de lampen van Pols Potten haalt u altijd sfeer in huis!

Pols Potten verlichting stars bufferlamp hanglamp kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven


Kijk hier voor de gehele collectie van Lineo fo ga naar het overzicht van onze topmerken.