Gestelsestraat 59  •  5582 HG Waalre  •  040 22 22 042
Contact  •  Route  •  Openingstijden

Eetbanken / eetkamerbanken voor moderne eetkamers


Eetbanken / eetkamerbanken maken uw eetkamer een comfortabele, stijlvolle en sfeervolle ruimte. Een eetbank of dining sofa is helemaal van deze tijd en geeft uw eethoek een unieke en vooral gezellige uitstraling. Kwaliteits zitmeubelen voor uw eetkamer vindt u in onze showroom. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben eetbanken in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.


Koinor exclusieve eetbanken en ronde eetkamerbanken

Specialist op het gebied van eetbanken voor een moderne eetkamer is ongetwijfeld Koinor. Koinor biedt ruim keus in ronde eetkamerbanken en heeft ook bijpassende ronde tafels. U kunt ook kiezen voor een kwartrond eetbank en combinaties maken met bijpassende stoelen. Hiermee zorgt u voor een unieke eethoek die ruimte, gezelligheid en sfeer brengt.

koinor eetbanken bellagio bottom barbo eetkamermeubels

 

Rolf Benz design eetbanken

Rolf Benz is een Duits topmerk van wereldklasse en heeft een aantal eetbanken in het assortiment. Zoals u gewend bent van Rolf Benz zijn deze eetkamerbanken van hoge kwaliteit en is het design gemakkelijk te combineren met de eetkamerstoelen. In onze showroom bent u van harte welkom; onze deskundige verkoopmedewerkers kunnen uw vragen beantwoorden en de eetbanken van Rolf Benz laten zien. Aan de hand van kleurstalen kunt u eenvoudig kiezen wat het beste bij u past.

Meer Rolf Benz bij Lineo

 

 

 

rolf benz eetbanken

 

Musterring moderne dining sofa's

Naast Lineo vindt u Profita Comfortabel Wonen waar u ook enkele eetbanken kunt bekijken. Inpandig bereikbaar, dus u heeft nog meer keuze in 1 winkel. Tip: heeft u bij Lineo al een keuze gemaakt voor een mooie eetkamer, dan bent u bij Profita ook welkom op de afdeling stoffering. Zo kunt u met de stalen van uw nieuwe eetbank in de hand, eenvoudig kijken welke gordijnstoffen of vloerbekleding er goed bij past.

Meer Musterring bij Profita Comfortabel Wonen

musterring eetbanken

 


Een eetbank biedt uitgebreide mogelijkheden om uw interieur te verfraaien. Waar de eetbank vroeger bestond uit een grenenhouten setje, is deze nu helemaal gemoderniseerd. Luxe lederen bekleding in combinatie met RVS accenten geven dit zitmeubel een eigentijdse uitstraling terwijl deze toch eenvoudig gereinigd kan worden. 

De eetkamerbank biedt veel ruimte en zit comfortabel. In onze showroom kunt u kennismaken met deze eetkamer meubelen. Uiteraard zijn er ook veel mogelijkheden voor bijpassende eetkamertafels en eetkamerstoelen . Eetbanken zijn er ook in ronde modellen in vele kleuren. Koinor heeft een uitgebreide collectie ronde eetbanken.

 


Kijk hier voor de gehele collectie  van Lineo of ga naar het overzicht  van onze topmerken.


online design bestellen regio Eindhoven  neem contact op met Lineo

 

Meer eetbanken ? Kijk bij de collectie van Profita Comfortabel Wonen


Heeft u vragen of wilt u iets bestellen?  

Neem dan contact met ons op via mail of telefoon: 040 - 22 22 042 

Lineo is gelegen in regio Eindhoven, direct aan de snelweg. 

Wij leveren in heel Nederland.