Gestelsestraat 59  •  5582 HG Waalre  •  040 22 22 042
Contact  •  Route  •  Openingstijden

Een opgeruimde hal met moderne kapstok en kledinghaken


Een opgeruimde stijlvolle eerste indruk van uw interieur begint bij de hal. U kunt bij ons terecht voor de mooiste halmeubelen zoals kapstokken en kledinghaken. Staande kapstokken of handige wandhaken voor een lege vloer geven een opgeruimd gevoel bij de entree van uw woning. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben kapstokken in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.Calligaris kapstokken

Kapstokken van Calligaris zijn van Italiaans design en ogen dan ook erg fraai in uw hal. Er zijn verschillende modellen hangende kapstokken en staande kapstokken van Calligaris. Met of zonder hoedenplank. In onze showroom kunt u deze Calligaris accessoires bekijken. 

Meer Calligaris bij Lineo


calligaris wandkapstokken bij Lineo Kartell kapstokken

Kapstokken van Kartell zijn meestal van kleurrijk kunststof, kunnen gemakkelijk worden gereinigd en door de kleurkeuze is er altijd één die mooi staat in uw interieur. Mooie staande kapstokken met een geïntegreerde paraplubak zorgen ervoor dat u alles netjes kunt opruimen in uw entree.

Meer Kartell bij Lineo

Kartell kapstokken segmenti online woonwinkels regio Eindhoven Schönbuch kapstokken

Kapstokken van Schönbuch zijn er in overvloed; hangende kapstokken en wandhaken, een combinatie hiervan, of staande kapstokken. Moderne en veelzijdige kapstokken en kledinghaken die u niet overal tegenkomt en uw entree compleet maken. Schonbuch biedt ook een ruime keus in paraplubakken.

Meer Schönbuch in de webshop van Lineo 

Schönbuch kapstokken Lineo woonwinkels woonaccessoires kopen regio Eindhoven 


Bij Lineo Moderne Interieurs kunt u ook gemakkelijk slagen voor moderne woonaccessoires zoals o.a. kapstokken. U heeft ook de mogelijkheid online kapstokken te bestellen in de webshop van Lineo. 

Kijk hier voor de gehele collectie  van Lineo of ga naar het overzicht  van onze topmerken.Meer kapstokken bekijken? Kijk in de webshop van woon-winkel.nl


Heeft u vragen of wilt u iets bestellen?  

Neem dan contact met ons op via mail of telefoon: 040 - 22 22 042 

Lineo is gelegen in regio Eindhoven, direct aan de snelweg.  

Wij leveren in heel Nederland.