Gestelsestraat 59  •  5582 HG Waalre  •  040 22 22 042
Contact  •  Route  •  Openingstijden

Kasten: Zwevende en hangende (wand)kasten & dressoirs


De grootste wandkasten, staande of zwevende (TV-)dressoirs, boekenkasten en zelfs persoonlijke maatwerkkasten vindt u in de showroom van Lineo. Design in maatwerk kasten voor een opgeruimd interieur precies zoals u dat wilt. Er is ook een uitgebreide collectie audio meubelen. Moderne kasten als TV-dressoirs met bijpassende wandkasten maken een blikvanger van uw TV hoek.

Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben kasten in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.


 


Lineo maatwerk meubelen / kasten & wandkasten

Persoonlijk Maatwerk in moderne designmeubelen. De mooiste kasten zijn kasten die tot op de centimeter nauwkeurig precies passen in de ruimte die u wilt. Liefst ook nog in de houtsoort van uw keuze en afgewerkt in de kleur van uw keuze. U bent dan toe aan een kwaliteitskast van het Lineo maatwerk programma. Vraag er naar bij onze adviseurs. 

Meer Lineo maatwerk bij Lineo 

kastenwand Lineo maatwerk kasten op maat kopen

 

Poliform design en kwaliteit wand meubelen

Wandkasten van Poliform kenmerken zich door het strakke en eenvoudige lijnenspel. Staande en zwevende elementen met open vakken, deuren, laden of kleppen in superieure kwaliteit. Een Poliform wandkast is altijd een blikvanger in uw interieur.

Meer Poliform bij Lineo

 

 

poliform wandkasten


Een mooie wandkast met open vakken trekt de aandacht met mooie design accessoires. Vazen en schalen van de beste merken vindt u in onze webshop. 

U bent van harte welkom in onze showroom om onze kasten en dressoirs te bekijken. Ook bij Profita vindt u een ruime keus in moderne dressoirs en kasten zoals bijvoorbeeld de Musterring Q-Media.  Om ook bij donker van uw kast te genieten, laat u deze perfect uitlichten met bijvoorbeeld de verlichting van Fabbian.  Kijk hier voor de gehele collectie  van Lineo of ga naar het overzicht  van onze topmerken.


    


Meer kastenKijk bij de collectie van Profita Comfortabel Wonen

 

Heeft u vragen of wilt u iets bestellen?  

Neem dan contact met ons op via mail of telefoon: 040 - 22 22 042 

Lineo is gelegen in regio Eindhoven, direct aan de snelweg. 

Wij leveren in heel Nederland.