Gestelsestraat 59  •  5582 HG Waalre  •  040 22 22 042
Contact  •  Route  •  Openingstijden

Kasten: Zwevende en hangende (wand)kasten & dressoirs


De grootste wandkasten, staande of zwevende (TV-)dressoirs, boekenkasten en zelfs persoonlijke maatwerkkasten vindt u in de showroom van Lineo. Design in maatwerk kasten voor een opgeruimd interieur precies zoals u dat wilt. Er is ook een uitgebreide collectie audio meubelen. Moderne kasten als TV-dressoirs met bijpassende wandkasten maken een blikvanger van uw TV hoek.

Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben kasten in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.
Lineo maatwerk meubelen / kasten & wandkasten

Persoonlijk Maatwerk in moderne designmeubelen. De mooiste kasten zijn kasten die tot op de centimeter nauwkeurig precies passen in de ruimte die u wilt. Liefst ook nog in de houtsoort van uw keuze en afgewerkt in de kleur van uw keuze. U bent dan toe aan een kwaliteitskast van het Lineo maatwerk programma. Vraag er naar bij onze adviseurs. 

Meer Lineo maatwerk bij Lineo 

kastenwand Lineo maatwerk kasten op maat kopenJoko by Venier kastenwanden en kastsystemen

Wandsystemen van Joko zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar voor een betaalbare prijs. De moderne design elementen zijn eindeloos met elkaar te combineren tot een prachtige complete wand. Maak uw keuze uit de vele kleuren en formaten, hangend, zwevend of staand op de vloer. Kom inspiratie opdoen in onze showroom en vraag onze deskundige verkoopmedewerkers om uitgebreide informatie over het kastenprogramma van Joko. Meer Joko by Venier bij Lineo

 
Joko kastsystemen en kastwanden kopen woonwinkel 
Poliform design en kwaliteit wand meubelen

Wandkasten van Poliform kenmerken zich door het strakke en eenvoudige lijnenspel. Staande en zwevende elementen met open vakken, deuren, laden of kleppen in superieure kwaliteit. Een Poliform wandkast is altijd een blikvanger in uw interieur.

Meer Poliform bij Lineo

 
poliform wandkasten design superieure meubelen kopen bestellen eindhoven  

Een mooie wandkast met open vakken trekt de aandacht met mooie design accessoires. Vazen en schalen van de beste merken vindt u in onze webshop. 

U bent van harte welkom in onze showroom om onze kasten en dressoirs te bekijken. Ook bij Profita vindt u een ruime keus in moderne dressoirs en kasten zoals bijvoorbeeld de Musterring Q-Media.  Om ook bij donker van uw kast te genieten, laat u deze perfect uitlichten met bijvoorbeeld de verlichting van Fabbian.  Kijk hier voor de gehele collectie  van Lineo of ga naar het overzicht  van onze topmerken.Meer kastenKijk bij de collectie van Profita Comfortabel WonenHeeft u vragen of wilt u iets bestellen?  

Neem dan contact met ons op via mail of telefoon: 040 - 22 22 042 

Lineo is gelegen in regio Eindhoven, direct aan de snelweg. 

Wij leveren in heel Nederland.