Gestelsestraat 59  •  5582 HG Waalre  •  040 22 22 042
Contact  •  Route  •  Openingstijden

Kleinmeubelen: Krukjes, planten- of bijzettafeltjes kopen


Lineo's kleinmeubelen zijn stuk voor stuk design juweeltjes en geven uw interieur een luxe en bijzondere uitstraling. Eigentijdse bijzetmeubelen waar design en functie hand in hand gaan. Een prachtig design krukje, een handig boekenrek of een moderne paraplubak. Functionele woonaccessoires van topmerken vindt u door onze gehele showroom heen. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben kleinmeubelen in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.


 

 

Poliform

Poliform kleinmeubelen

m


 

Rolf Benz

Rolf Benz kleinmeubelen

m

 

 BEEK Collection bijzettafels

Beek Collection maakt prachtige, strakke bijzettafels en glazen meubelen. Bijzettafels, bureaus en salontafles van glas. Eventueel in combinatie met aluminium. Beek maakt ook glazen meubeltjes op maat.

Massief houten zuilen met een robuuste en natuurlijke uitstraling zitten ook in het assortiment van Beek Collection. Deze zijn te gebruiken als bijvoorbeeld plantentafels.

Meer Beek Collection bij Lineo

beek collection houten zuilen

 


Kartell design woonaccessoires

Kartell maakt unieke producten in woonaccessoires. Van kunststof bijzettafels tot opvallende boekenrekken, en allemaal een lust voor het oog. Met Kartell accessoires voor uw interieur kunt u uw woning tot in detail stylen. In onze showroom bent u welkom in onze Kartell Corner.

Meer Kartell bij Lineo

kartell design accessoires bookworm boekenworm

 

Pols Potten krukjes en designaccessoires

Moderne kleine meubelen in hout, steen, chroom en kunststof. Pol's Potten accessoires zijn uniek en worden in veel verschillende stijlen gemaakt, zodat er altijd een Pols Potten accessoires is die past bij uw interieur. In onze showroom kunt u een aantal woonaccessoires bekijken.

Meer Pols Potten bij Lineo

 

pols potten zig zag krukjes en woonaccessoires

 

 

 


Kleinmeubelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de woninginrichting en geven uw interieur net dat beetje extra. Een bijzettafeltje, krukje of hoektafel bij uw bank zorgt voor een makkelijk bereikbaar plekje voor uw kopje koffie. Er zijn ook kleinmeubelen die precies passen bij uw salontafel . De diverse krukjes zijn gemakkelijk even bij te schuiven aan tafel of bureau; een ideale tijdelijke zitplaats. Met kleinmeubelen en woonaccessoires kunt u eenvoudig en voordelig uw interieur aanpassen aan het seizoen. Accessoires kunt u ook online bij ons bestellen

Kijk hier voor de gehele collectie  van Lineo of ga naar het overzicht  van onze topmerken.


  


Meer kleinmeubelen? Kijk bij de collectie van Profita Comfortabel Wonen


Heeft u vragen of wilt u iets bestellen?

Neem dan contact met ons op via mail of telefoon: 040 - 22 22 042

Lineo is gelegen in regio Eindhoven, direct aan de snelweg.

Wij leveren in heel Nederland.