Gestelsestraat 59  •  5582 HG Waalre  •  040 22 22 042
Contact  •  Route  •  Openingstijden

Van BEEK Collection glazen salontafels en vitrinekasten


Beek Collection is gespecialiseerd in de vervaardiging van glazen meubelen zoals salontafels, bijzettafels, vitrinekasten en sidetables. Uitgebreid programma in uniek, eigen design door

Van Beek Family. Ook voor glasmeubelen op maat.


glazen meubelen salontafels BEEK kopen regio eindhoven

Beek salontafels; combinatie S6 met S11


Beek Collection glazen salontafels en meubelen

Een uitgebreid programma moderne glazen salontafels gecombineerd met hout of metaal in een uniek eigen design. Daarnaast kent de BEEK Collection salontafels en eetkamertafels ontworpen door bekende designers als Gerard van den Berg en Henk Vos.


Van Beek Collection glazen design salontafels Maupertuus en S6 met S11 bij woninginrichting moderne glas meubelen regio Eindhoven: Lineo Moderne Interieurs

Selectie van glazen salontafels uit onze showroom van Beek Collection


Salontafel Abel is gemaakt van 19mm helder glas, met afgeronde hoeken en aluminium gepolijste blokpoten die door een UV verlijming aan het blad bevestigd zijn. De poten staan loodrecht op de vloer en in combinatie met het hoogglans gepolijste materiaal gaat het blad als het ware zweven. Het model Abel is geïntroduceerd bij de geboorte van Abel van Beek in 2004.


Abel salontafel glas Beek Collection

Op maat leverbare salontafel Abel; poten in diverse hoogtes en varianten (gepolijst, mat geschuurd)


Naast salontafels heeft BEEK Collection ook een concept ontwikkeld genaamd DAVID TT. Naar ontwerp van David van Beek is dit glasmeubel flexibel toepasbaar. Het meubel is showcase / vitrinekast, sidetable en salontafel inéén. Eenvoudig wijzigen van meubelstuk door gedraaide plaatsing.  Kijk hier voor onze uitgebreide collectie salontafels .

 

Showcase vitrinekast van Beek Collection glazen salontafels regio Eindhoven bij dealer Lineo Moderne Interieurs

Concept DAVID van Beek Collection toegepast als showcase / vitrinekast


salontafel DAVID concept BEEK Collection regio Eindhoven dealers BEEK

Concept DAVID van Beek Collection toegepast als salontafel


Sidetable David van Beek Collections dealers glasmeubelen Lineo Aalst Waalre tegen Eindhoven

Concept DAVID van Beek Collection toegepast als sidetable


Beek Collection eikenhouten bielzen salontafel en zuil

In contrast met het lichte glas heeft Beek Collection ook een paar meubelen ontworpen in authentiek zwaar eikenhout. Het ontwerp is zeer bijzonder door de elementaire verwerking van boom tot tafel; er is door de ontwerper bewust gekozen massieve boomdelen te gebruiken. De presentatiezuilen en de salontafel zijn gemaakt van massief eiken, zijn bijzonder in een moderne designomgeving en komen ook goed tot hun recht in een landelijk interieur .


massief eiken zuilen salontafels Beek collection regio eindhoven dealers beek

Massief eiken zuilen en salontafel van eiken bielzen BEEK Collection


Bijzettafels 2-leg Beek Collection 

2-leg bijzettafeltjes hebben, zoals de naam al zegt, slechts 2 poten. Door de tafel 180° te draaien krijgt het model een geheel ander uiterlijk door de accentkleur waarin één binnenzijde is uitgevoerd. De bijzettafels zijn ontworpen door Leonard Batenburg.2-leg Beek Collection bijzettafeltjes

Zwart/bruin mat gebeitst of eiken white wash bijzet tafeltjes 2-legs van Beek Collection


In onze showroom staan de blikvangers van massief eikenhout voor u opgesteld zodat u zelf kunt ervaren dat dit unieke meubelstukken of accessoires voor uw woning kunnen zijn. Tevens staan de glazen salontafels en het multifunctionele DAVID concept voor u klaar. Onze deskundige verkoopmedewerkers weten precies welke maatmogelijkheden er zijn. Laat u gerust door hen adviseren.  U kunt de glazen salontafels en eikenhouten bielzen ook rechtstreeks bestellen in de webshop van Lineo: www.design-meubelen.com . Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom.


 

Heeft u vragen of wilt u iets bestellen? 
Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon: 040-2222042 
Lineo is gelegen in regio Eindhoven, direct aan de snelweg. 
Wij leveren gratis in heel Nederland.