Carpet Sign handgemaakte karpetten en vloerkleden

Carpet Sign dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Carpet Sign dealer Lineo regio Eindhoven laat u in de showroom kennismaken met de handgemaakte vloerkleden en karpetten van het top Nederlandse bedrijf CarpetSign. Hoogwaardige kleden van de beste kwaliteit worden naar uw wens samengesteld. Een bijzondere collectie in structuur, kleur en maat.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Carpet Sign Sauvage vloerkleed Lineo Moderne Interieurs Aalst Waalre regio Eindhoven

 

Carpet Sign vloerkleed Parnasse. 

Parnasse is een 100% wollen kwaliteit, vol van karakter. Met haar 45 mm poolhoogte een robuust en warm karpet. Parnasse karpetten zijn leverbaar in 4 kleuren en 4 vaste maten: 170 x 240, 200 x 300, 200 x 200 en Ø 220 cm. Het gewicht van dit vloerkleed is 4100 g/m².

Carpet Sign Parnasse te koop bij Lineo Moderne Interieurs Aalst Waalre regio Eindhoven

 

Carpet Sign karpetten Connect in twee structuren met zijden lijn. 

Connect karpet van Carpet Sign is een combinatie van een gesneden- en een lussenpool die wordt verbonden door een prachtige zijden lijn. De kleurreceptuur van beide structuren is exact dezelfde maar de twee delen ogen verrassend anders. Het lussenpool gedeelte heeft een enigszins sleets, mooi schrijvend en haast gebreid karakter. De gesneden pool is onweerstaanbaar zacht en kent een prachtige vleug. De grootte van de structuur kunt u, evenals de vlakverdelingen, zelf kiezen zodat het karpet altijd aan uw persoonlijke smaak voldoet. 

Carpet Sign vloerkleed te koop bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

 

Carpet Sign Sauvage; comfortabele wollen karpetten in diverse poolhoogtes. 

De Sauvage vloerkleden bieden vele mogelijkheden in verschillende woonsituaties. Van een luxe warm langpolig karpet voor uw slaapkamer tot een super strak tapijt voor uw eetkamer of keuken. In verschillende poolhoogtes maar met hetzelfde uiterlijk. Zo brengt u eenvoudig eenheid aan in uw interieur en haalt u wat luxe in huis. Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst bij de keuze in poolhoogtes van dit levendig wollen karpet en laten u graag het Sauvage kleed zien in onze showroom. Hoogpolige vloerkleden geven extra comfort in uw zithoek.

Carpet Sign Sauvage wollen karpetten kopen bij Lineo Moderne Interieurs

 

Carpet Sign Mistral linnen karpetten en vloerkleden. 

Het karpet Mistral is gemaakt uit twee soorten linnen die samen zorgen voor een luxe en geraffineerde uitstraling. Het is luchtig en gemaakt in kleuren die verwijzen naar schelpen, zand, keien, olijven... prachtig ton-sur-ton. Houdt u van wat meer subtiele kleur, dan kan één contrasterend wollen kamgarendraadje toegevoegd worden aan de naturelle basis zodat een lichte zweem van de gekozen wolkleur er doorheen schemert. Kiest u dan voor een kleur die in uw interieur terugkomt om deze te benadrukken of kiest u voor wat meer contrast. De karpetten Mistral worden door Carpet Sign op maat voor u gemaakt.

Carpet Sign mistral natural summer breeze Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

 

Carpet Sign outdoor karpetten: Atlantique design vloerkleden voor buiten. 

De tuin is een verlenging van uw woonkamer en wordt dan ook steeds beter en mooier ingericht.  Een leuk bankstel op uw mooi aangelegde terras doet wonderen voor het uiterlijk. Deze komt nog beter tot haar recht als u dit complementeert met een goed karpet dat geschikt is voor buiten. Alle karpetten Atlantique van Carpet Sign zijn waterafstotend, UV bestendig en antibacterieel. Zeer geschikt voor terrassen, balkons en veranda's en zwembad- en wellness omgevingen. De vloerkleden voor buiten zijn leverbaar in sprekende en gemixte kleuren en u kunt kiezen uit een lussenkarpet of een karpet met gesneden pool. In 2007 werd Carpet Sign met Atlantique genomineerd voor de Nederlandse Design Prijzen en eindigde bij de laatste 5 in de categorie consumentenproduct. Onze verkoopadviseurs kunnen u alle kleurstalen laten zien van deze mooie buitenkarpetten. U bent van harte welkom in onze showroom.

Carpet Sign Atlantique buiten karpetten bij Lineo Moderne Interieurs

Carpet Sign is een top Nederlands bedrijf en maakt hoogwaardige karpetten en tapijten in slechts één kwaliteit: De beste. Ieder karpet wordt afgestemd naar individuele wens en is daardoor uniek van structuur, maat en kleur. Door het mêleren van diverse garentypen en kleuren is het een bijzondere collectie. Een karpet of tapijt van Carpet Sign kleurt uw interieur en is sfeerverhogend. De moderne design karpetten zijn geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs. Kijk ook eens bij onze andere merken karpetten voor de inrichting van uw woning of kom naar onze showroom om de karpetten van Carpet Sign te bekijken en aan te raken.