Fabbian moderne vloerlampen en hanglampen bij Lineo

Fabbian dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Fabbian is een italiaans design merk, met als slogan: Made in Italy. Fabbian maakt moderne design lampen met geavanceerde productietechnieken. Ervaring, professionaliteit en wereldwijde dealerschap maakt van Fabbian een betrouwbare design leverancier van verlichting. In onze showroom bij Lineo Moderne Interieurs hebben wij meerdere lampen van Fabbian opgesteld staan. U bent van harte welkom om de lampen te komen bekijken.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Fabbian Giunco vloerlamp 

De Giunco vloerlamp van Fabbian is een zeer moderne en innovatie lamp. Een lamp geïnspireerd op het ontwerp van rietstengels. Elke 'stengel' heeft twee LED lampen, die ook afzonderlijk te bedienen zijn.

Fabbian Giunco lampen modern design kopen bij Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

Fabbian Angle vloerlamp 

Moderne design staanlamp van Fabbian de Angle F05. De strakke vormgeving van de lamp wordt bepaald door de nauwkeurige belijning. De Fabbian Angle staat bij Lineo Moderne Interieurs te Aalst- Waalre, regio Eindhoven.

Fabbian angle F05 lampen stalampen design bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Fabbian Crio hanglamp 

Deze opvallende hanglamp van Fabbian is een echte eyecatcher in uw woning. De Fabbian Crio is verkrijgbaar in mat gelakt wit of wengé. De Fabbian Crio kunt u bekijken in onze winkel Lineo Moderne Interieurs te Aalst-Waalre.

Fabbian crio lampen hanglampen modern bij showroom Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

Fabbian Beluga lamp 

De Fabbian Beluga is verkrijgbaar als tafellamp, wandlamp en plafondlamp. De Beluga is een ware design lamp bestemd voor meerdere functies.

Fabbian beluga tafellamp wandlamp kopen bij Lineo Moderne Interieurs in Eindhoven en omgeving

Fabbian Oru lamp 

De Fabbian Oru collectie is samengesteld uit twee typen hanglampen. De unieke Oru heeft een asymmetrische vorm en is gevormd metaal. Basic zwart aan de buitenkant en naar keuze uit rood, groen of blauw aan de binnenkant. Deze design lamp geeft een mooi kleuraccent in uw interieur en is live te zien in onze showroom in Aalst-Waalre.

Fabbian-Oru-lamp-verlichting-te-koop-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven 

De linkse lamp is een elegante, semi-bolvormige lamp in koper van het Italiaanse verlichtingsmerk Fabbian. Uw loft of modern interieur krijgt een warme sfeer met deze koper-orange design hanglamp. 

 

Fabbian-Oru-kleuren-en-koperen-lamp-kopen-bij-dealer-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre

 

Fabbian Roofen 

Deze hanglamp is gemaakt van rubber materiaal. De schubben zijn verkrijgbaar is wit, grijs, bruin en groen. Deze kleuren kunnen worden gemixt zodat elke lamp een andere uitstraling heeft. De keuze van de vorm is variabel. In onze showroom hebben wij gekozen voor een echte eyecatcher.  

Fabbian-Roofer-lamp-verlichting-bij-dealer-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven