Fabbian moderne vloerlampen en hanglampen bij Lineo

Fabbian dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Fabbian is een italiaans design merk, met als slogan: Made in Italy. Fabbian maakt moderne design lampen met geavanceerde productietechnieken. Ervaring, professionaliteit en wereldwijde dealerschap maakt van Fabbian een betrouwbare design leverancier van verlichting. In onze showroom bij Lineo Moderne Interieurs hebben wij meerdere lampen van Fabbian opgesteld staan. U bent van harte welkom om de lampen te komen bekijken.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.


Fabbian Beluga D57 spots

Fabbian Beluga lampen en spots

De Fabbian Beluga is verkrijgbaar als tafellamp, wandlamp en plafondlamp. De Beluga is een ware design lamp bestemd voor meerdere functies.

Fabbian Beluga Royal D57 hanglampen

Fabbian Beluga Royal hanglampen

De platondlamp Beluga Royal geeft een gevoel van luxe en elegantie dankzij de mooie kleuren van het glas en de reflecties daarin door de gemetalliseerde afwerking.

Fabbian Cloudy F21 plafondlampen

Fabbian Cloudy plafondlampen

De Cloudy hanglamp heeft een origineel en creatief design en is zowel voor moderne als klassieke interieurs geschikt. De mondgeblazen glazen lamp heeft een combinatie van helder en wit glas en kan worden voorzien van halogeen of LED.

Fabbian Crio D81 hangende lamp

Fabbian Crio hanglamp

Deze opvallende hanglamp van Fabbian is een echte eyecatcher in uw woning. De Fabbian Crio is verkrijgbaar in mat gelakt wit of wengé. De Fabbian Crio kunt u bekijken in onze winkel Lineo Moderne Interieurs te Aalst-Waalre.

Fabbian Giunco F14 vloerlamp 

Fabbian Giunco F14 staande lampen

De Giunco vloerlamp van Fabbian is een zeer moderne lamp. Een lamp geïnspireerd op het ontwerp van rietstengels. Elke 'stengel' heeft twee LED lampen, die ook afzonderlijk te bedienen zijn.

Fabbian Oru F25 lamp

Fabbian Oru lampen met gekleurde binnenzijde

De Fabbian Oru collectie is samengesteld uit twee typen hanglampen. De unieke Oru heeft een asymmetrische vorm en is gevormd metaal. Basic zwart aan de buitenkant en naar keuze uit rood, groen of blauw aan de binnenkant. Deze design lamp geeft een mooi kleuraccent in uw interieur en is live te zien in onze showroom in Aalst-Waalre.

Fabbian Roofer F12

Fabbian Roofer lampen rubber

Roofer lampen Fabbian verlichting

Deze hanglamp is gemaakt van rubber materiaal. De schubben zijn verkrijgbaar is wit, grijs, bruin en groen. Deze kleuren kunnen worden gemixt zodat elke lamp een andere uitstraling heeft. De keuze van de vorm is variabel. In onze showroom hebben wij gekozen voor een echte eyecatcher.