Graypants design lampen en hanglampen van karton

Graypants dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Handgemaakte hanglampen gemaakt van gerecycled karton bij Lineo Moderne Interieurs. Mooie design lampen die uw interieur verrijken. Met de lampen van Graypants creëert u gemakkelijk intimiteit en sfeer in uw huis. U bent van harte welkom om de lampen zelf te ervaren bij Lineo in Aalst-Waalre, nabij Eindhoven. 

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Graypants-lampen-hanglampen-karton-design-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-nabij-Eindhoven

Wanneer u Graypants lampen koopt, denkt u ook mee aan het milieu. De lampen zijn gemaakt van gerecycled karton en dus ecologisch verantwoord. Ook zijn de lampen vlamvertragend en veilig.  Daarnaast zijn de Graypants lampen ook maatschappelijk verantwoord, Graypants heeft in Nederland namelijk verschillende projecten lopen waarbij gehandicapten in het zonnetje worden gezet. De zeer stijlvolle lampen van Graypants zijn niet alleen positief voor milieu en maatschappij, ook uw interieur wordt positief beïnvloed door de elegante hanglampen. De lampen hebben bovendien een verrassend effect; de hoek van waaruit u naar de lamp kijkt, bepaalt de manier waarop u het licht ziet. Dus als u in de ene hoek van uw kamer staat ziet u het licht anders, dan dat u in een andere hoek van uw kamer staat. Dit komt door het materiaal waar de lampen van gemaakt zijn.

In onze showroom nabij Eindhoven vindt u verschillende soorten hanglampen van Graypants. U bent welkom om de lampen te zien en ervaren bij Lineo Moderne Interieurs in Aalst-Waalre, regio Eindhoven.

Graypants lampen hanglampen scraplight kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven