Koinor luxe banken en eetkamermeubelen

Koinor dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Koinor; bekend in de hele wereld. Horst Muller is in 1953 begonnen met het ontwerpen van meubels. Is het merk nog onbekend en onbemind voor u, neem onderstaand dan een kijkje in hun collectie of kom langs in onze showroom waar vele Koinor modellen opgesteld staan. 

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Koinor_Bellagio_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven

Het designmerk Koinor loopt voorop als het gaat om moderne eetbanken. Naast banken in een twee- of driezitsmodel heeft Koinor ook een uitgebreide collectie in hoekbanken en zelfs modellen in halfrond of kwartrond. Of kies voor een eetbank uitgevoerd in een modulair systeem dat u in staat stelt een unieke eethoek te creëren. 

koinor-bottom-eetkamerbank-rood-ronde-lederen-bottom-eetkamerbankenA

Het model Bottom is van designer Kurt Beier en wordt vervaardigd in 20 cm dikte, zowel de vrijstaande modellen als de vele losse modules. Geplaatst op slanke metalen poten is de Bottom een waar genoegen om te zien. En zoals ieder weet, eten doe je met je ogen. De Koinor Bottom is verkrijgbaar in een ronde opstelling met of zonder rug en als rechte bank. De Bottom van Koinor is zowel in leder als in stof verkrijgbaar. 

Koinor-banken-kopen-bij-meubelzaak-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Het Koinor model Madison is van designer Tamara Garty. Deze moderne sofa is zowel met metalen als houten poten verkrijgbaar. Daarnaast in verschillende kleuren en zowel in stof als leder. U bent van harte welkom om het model Madison in onze showroom in Waalre regio Eindhoven te komen bekijken.
 
Koinor-Bellagio-eetbank-sofa-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-in-Eindhoven-en-omgeving


De Bellagio eethoek kan worden samengesteld met meerdere elementen. Banken met of zonder rugleuning, hoekbanken, kwartronde en halfronde banken. De rugleuningen zijn meervoudig verstelbaar. Om de eethoek te completeren of speels in te delen kiest u bijvoorbeeld voor de Bellagio eetkamerstoelen met of zonder armleuningen. 

Koinor Ino eetkamerstoel modern meerdere uitvoeringen bij showroom Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven


Eetkamerstoel Ino is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Met of zonder armleuningen en in roestvrij staal of glanzend chroom. Optioneel in ronde of vierkante versie. 

Koinor Volare bank 2-zits kopen in showroom erkend dealer Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Bank Volare is van de hand van designer Cynthia Starnes. Met een simpele polsbeweging transformeert deze bank van luxueus en plezierig zitten tot een designer sofa met comfortabele hoge rug. De armleuningen kunnen in zeven verschillende posities worden versteld. 

Koinor-fauteuils-en-eetkamerstoelen-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Naast moderne eetbanken heeft Koinor ook moderne design fauteuils zoals fauteuil Ive. U bent van harte welkom om bovenstaande fauteuil bij ons in de winkel te komen bekijken.