Ronald Schmitt glazen salontafels en bijzettafels met glas

Ronald Schmitt dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Ronald Schmitt is specialist in glazen tafels; eettafels, bijzettafels en salontafels. Ook beweegbare tafels van glas; van hoog naar laag, van smal naar breed, in- en uitschuifbaar. Telkens is het mechanisme ingenieus onzichtbaar weggewerkt. Onderstaand een selectie van tafels van Ronald Schmitt die in onze showroom voor u staan opgesteld. 

Laat u inspireren op deze pagina Ronald Schmitt tafels, of ga direct naar: 1. salontafels  2. bijzettafels

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

 

Ronald Schmitt salontafels

 

Salontafel Ronald Schmitt. Het moderne design voelt zich thuis in strakke interieurs maar misstaat zeker niet in een wat klassiekere omgeving. De eenvoudig te reinigen multifunctionele tafels zijn een welkome aanvulling in de wat compactere leefruimtes en komen juist ook in een grote ruimte volledig tot hun recht. Soms biedt uw eettafel net niet voldoende plaats aan uw gasten en zo af en toe bestaat de behoefte aan een hoge bartafel. Denkt u dan eens aan een bar- en eettafel ineen. 

De I-sup P431 van Ronald Schmitt (design van Wolfgang Setz) beantwoordt uw verwachtingen. De meervoudig verstelbare tafel is bijzonder handig in het gebruik. Op de foto’s ziet u de verschillen in hoogten van de tafel. Om de eenvoud van het verstellen zelf te ervaren kunt u terecht in onze showroom waar onze adviseurs u graag behulpzaam zijn. U kunt dan ook zelf zien dat door gebruik- making van nanotechnologie, vingerafdrukken bij deze tafel tot het verleden behoren. Het tafelblad van Ø 75 cm is opgebouwd uit een kleurlaag onder (meerdere kleuren leverbaar), glas middenin en een Nanogate gematteerde toplaag. Het blad kan ook uitgevoerd worden in steen of hout.

Een greep uit de gevarieerde collectie:


Ronald Schmitt salontafels glas k351 k473 kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven


Ronald Schmitt salontafels verstelbaar design k452 k482 kopen bij Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven


Ronald Schmitt salontafels hout eikenhout glas design te zien bij showroom Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

 

Ronald Schmitt bijzettafels

 

 

Ronald Schmitt combineert kwaliteit en design, dit ziet u terug in de hoogwaardige materialen als glas, leder en hout, de strakke lijnen en de moderne vormgeving. In onze showroom kunt u een deel van de Ronald Schmitt collectie komen bewonderen, onze deskundige medewerkers geven u graag advies en helpen u met het maken van de voor u geschikte keuze. Wij kunnen natuurlijk altijd alle producten voor u bestellen!


Ronald Schmitt bijzettafels k835 k474 te zien bij showroom Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven