Strässle moderne relaxfauteuils

Strässle dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Strässle staat bekend om design relaxfauteuils. Lineo Moderne Interieurs heeft de mooiste relaxfauteuils van Strässle voor u in de showroom staan.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

 

U kunt de relaxfauteuils met verstelbare rugleuning en geintegreerde voetenbank bij ons zien en ervaren. Of u neemt even de tijd om languit te genieten van de zeer comfortabele design relaxfauteuil de "Ray". Uniek in zijn soort dankzij de massage functie.


Strassle Ray relaxfauteuil kopen bij Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

 

Het Zwitserse merk Strässle heeft erg veel ervaring met het ontwerpen van relax fauteuils. De visie van Strässle is dan ook: meubelen voor het leven. Nobel design en Zwitserse kwaliteit. Dit maakt de fauteuils van Strässle uniek. Alle fauteuils van Straessle zijn gemaakt vanuit deze visie. 

Strassle-relaxfauteuils-sesto-en-duo-verkrijgbaar-bij-dealer-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven 

Strässle heeft een moderne lijn van relaxfauteuils. Erg mooi qua vormgeving en verstopte functies. De "Ray" Strässle verdient absoluut de benaming van relaxfauteuil dankzij de uitgebreide massage functie. Geniet bij Lineo van deze comfortabele relax fauteuil.

 

Relaxfauteuils van Strässle zijn echte design klassiekers. Bekende designers zoals Paul Tuttle hebben een meerwaarde geleverd aan de functionaliteit, gecombineerd met design, van deze fauteuils.

Strassle-relaxfauteuils-Nora-en-Aaron-kopen-bij-dealer-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven 

Nieuwsgierig? Kom langs in onze showroom om deze relaxfauteuils te bekijken en uit te proberen.