Trones zitmeubelen: (no.4,6,8,9) banken en relaxfauteuils

Trones dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Twee werelden. Één merk. De filosofie van Trones is het naadloos samenbrengen van diverse werelden. Oogstrelende vormgeving in verbinding met uiterst betrouwbare techniek; evenwicht tussen actief sociaal leven en optimale rustmomenten. Trones is Stylishly Clever.

Laat u inspireren op deze pagina Trones zitmeubelen, of ga direct naar: relaxfauteuil no. 4Fauteuils no. 6Trones designersrelaxfauteuils no. 8Bank en stoel no. 9opties/keuzes poot/onderstel relaxfauteuils, Trones SALE

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.


Trones fauteuil relaxfauteuil kopen bij showroom Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

no. 4 four relaxfauteuils bij erkend Trones dealer Lineo. no. 4 relaxfauteuil Trones. 

De nr. 4 relaxfauteuil van Trones is een strak model dat in 3 maten voor u wordt gemaakt; small, medium en large. Er is zeer ruime keus uit diverse soorten en kleuren stof en leder. Zoals bij alle ontwerpen van Trones zit het bedieningselement in de armleuning. Design: Frans Schrover.


trones_no.4_four_ligstoelen_met_kruispoot_bij_Lineo_Moderne_Interieurs_regio_Eindhoven

no. 6 six relaxfauteuils bij erkend Trones dealer Lineo. 

De nr. 6 relaxfauteuil van Trones is hier voorzien van een losse extra hoofdsteun. Met de keuze voor een lederen uitvoering wordt dit zitmeubel een echte blikvanger in uw interieur. Leverbaar in small, medium en large. Design: Gijs Papavoine.


Trones no.6 six relaxfauteuils fauteuils met kruispoot bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Designers Trones zitmeubelen; relaxfauteuils en banken.

Stefan Heiliger: heeft een kritische kijk op het ontwerpen van meubels en de voorwaarden waaraan deze moeten voldoen. "Mijn ontwerpen worden sterk beïnvloed door mijn vader Bernhard Heiliger, een van de belangrijkste Duitse beeldhouwers van het naoorlogse tijdperk." Hugo de Ruiter: meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen van meubels. "Meubelen moet goed zitten en bij je passen. Dynamisch in vorm en gebruik." Frans Schrover: zijn meubelontwerpen zijn compact en bescheiden, doordacht en goed geconstrueerd. "Mijn ontwerpen zijn 'tools for living', traditioneel vakmanschap in combinatie met nieuwe technologieën en ontwikkelingen." Gijs Papavoine: zijn meubelontwerpen worden gekenmerkt door eenvoud en een krachtige basisvorm. "Ik werk vanuit een oorspronkelijk idee, uitwerken naar een ideaal."

Trones designers relaxfauteuils fauteuils design kopen bij showroom Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

no. 8 eight relaxfauteuils met opsta functie bij erkend Trones dealer Lineo.

Ook deze fauteuil is verkrijgbaar in small, medium en large. Als extra optie kunt u kiezen voor een uitvoering met UP-functie. Met de UP-functie helpt de stoel u op te staan. Zodra u wenst op te staan, komt de stoel naar boven en kantelt de fauteuil iets naar voren. Kom in onze showroom de sta-op stoel proberen en ervaar het opstagemak. Design: Hugo de Ruiter.


Trones no.8 eight relaxfauteuils design fauteuils bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

no. 9 nine banken en fauteuils met functies bij erkend Trones dealer Lineo. 

De nr. 9 van Trones is leverbaar in maar liefst 6 verschillende maten: 1 zits, 1,5 zits, 2 zits, 2,5 zits, 3 zits en 4 zits. Deze ultiem comfortabele set staat zoals afgebeeld voor u opgesteld in onze showroom. Fauteuil en 3-zits bank uitgevoerd met voetkleppen en hoofdsteunen in een mooie stofkwaliteit. Natuurlijk kunt u zelf uw keuzes bepalen voor de functionaliteit van deze zitmeubelen; in ieder geval bent u van harte welkom in onze showroom om het comfort van de Trones zitmeubelen zelf te ervaren. Design: Hugo de Ruiter.


Trones no.9 nine banken design kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven 

Keuze mogelijkheid voet / onderstel relaxfauteuils bij erkend Trones dealer Lineo. 

De disc (ronde voet) is standaard leverbaar in 60 cm chroom en optioneel in 80 cm zwart of 90 cm RVS. Daarnaast is de voet verkrijgbaar kruispoot in 70 cm RVS, 80 cm zwart of 90 cm walnoten.


Trones stoelpoten onderstel keuze rond kruispoot kopen bij Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

U bent van harte welkom bij Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven om de mooie design relaxfauteuils zelf te ervaren. Onze vakkundige verkoopadviseurs helpen u graag met uw keuze.

Trones lederen design relaxfauteuils fauteuil kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Trones SALE