Varier Invite™ eetkamerstoelen bij Varier dealer Lineo

Varier Invite Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Lang natafelen kan alleen op eetkamerstoelen die buitengewoon comfortabel zijn. De Varier Invite™ beschikt over dit superieure comfort doordat er een uniek kantelmechanisme is geïntegreerd in de zachte rondingen van deze stoel. Ultieme en flexibele ondersteuning.

luxe eetkamerstoelen kopen varier dealer lineo invite

De Invite™ eetkamerstoel is de perfecte begeleiding in lang zitten. De stoel is ontworpen voor plezierige uren met goed gezelschap. Een slim tiltmechanisme zorgt voor vrijheid van beweging en de rug geeft perfecte ondersteuning aan de lage rug. Daarnaast is de Invite™ stoel een lust voor het oog. Maak keus uit een houten of metalen onderstel. Maten: B46 x D54 x H91, zithoogte metalen poten 48,5cm, zithoogte houten poten 49cm.

varier invite luxe eetkamerstoelen kopen woninginrichting regio eindhoven

Zo zijn de voorwaarden voor gezellig dineren gecreëerd voor wat betreft het zitcomfort. En kunt u zich toeleggen op de bereiding van uw diner. Het wordt zo lang tafelen en natafelen met familie en vrienden. De zachte beweeglijkheid van de stoelen is echt een unieke ervaring. Kom gerust naar onze showroom om dit zelf te ervaren.

invite varier stoelen kopen bestellen online webshops woonwinkels

Bovenstaande en onderstaande foto: exact het zelfde zitcomfort met een subtiel verschil in uiterlijk. Boven de Invite™ met chromen poten, onder met houten onderstel. Kies wat bij u past.

varier invite eetkamerstoelen met houten onderstel moderne stoelen kopen

Naast het bijzonder goede comfort dat deze eetkamerstoel biedt, heeft de stoel het uiterlijk van een waar kunstwerk. Het vriendelijke design is van Olav Eldøy die deze eetkamerstoel ook visueel aantrekkelijk heeft ontworpen. Rug en zitting is één geheel in een vloeiende lijn op sierlijke chromen of houten poten die de stoel als het ware 'dragen'. De stoelen zijn verkrijgbaar in zowel stof als leder.

Klik hier voor het product overzicht van Varier

Klik hier voor de website van Varier