Variér Invite Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Varier Invite eetkamerstoelen bij Varier dealer Lineo

Lang natafelen kan alleen op eetkamerstoelen die buitengewoon comfortabel zijn. De Varier Invite beschikt over dit superieure comfort doordat er een uniek kantelmechanisme is geïntegreerd in de zachte rondingen van deze stoel. Ultieme en flexibele ondersteuning.

luxe_eetkamerstoelen_kopen_varier_dealer_lineo_invite

Bewegingsvrijheid met de juiste zithouding op eetkamerstoel Invite van Varier dealer Lineo. 

invite_varier_zithouding_ergonomische_zitmeubelen_eetkamerstoelen

De Invite eetkamerstoel is de perfecte begeleiding in lang zitten. De stoel is ontworpen voor plezierige uren met goed gezelschap. Een slim tiltmechanisme zorgt voor vrijheid van beweging en de rug geeft perfecte ondersteuning aan de lage rug. Daarnaast is de Invite stoel een lust voor het oog. Maak keus uit een houten of metalen onderstel. Maten: B46 x D54 x H91, zithoogte metalen poten 48,5cm, zithoogte houten poten 49cm.

varier_invite_luxe_eetkamerstoelen_kopen_woninginrichting_regio_eindhoven

Zo zijn de voorwaarden voor gezellig dineren gecreëerd voor wat betreft het zitcomfort. En kunt u zich toeleggen op de bereiding van uw diner. Het wordt zo lang tafelen en natafelen met familie en vrienden. De zachte beweeglijkheid van de stoelen is echt een unieke ervaring. Kom gerust naar onze showroom om dit zelf te ervaren.

invite_varier_stoelen_kopen_bestellen_online_webshops_woonwinkels

Bovenstaande en onderstaande foto: exact het zelfde zitcomfort met een subtiel verschil in uiterlijk. Boven de Invite met chromen poten, onder met houten onderstel. Kies wat bij u past.

varier_invite_eetkamerstoelen_met_houten_onderstel_moderne_stoelen_kopen

Naast het bijzonder goede comfort dat deze eetkamerstoel biedt, heeft de stoel het uiterlijk van een waar kunstwerk. Het vriendelijke design is van Olav Eldøy die deze eetkamerstoel ook visueel aantrekkelijk heeft ontworpen. Rug en zitting is één geheel in een vloeiende lijn op sierlijke chromen of houten poten die de stoel als het ware 'dragen'. De stoelen zijn verkrijgbaar in zowel stof als leder.

Invite_eetkamerstoelen_luxe_meubelen_eetkamers_kopen_bij_Lineo_Moderne_Interieurs_regio_Eindhoven

Klik hier voor het product overzicht van Varier

Klik hier voor de website van Varier