Varier Kokon™ Club clubfauteuils bij Varier dealer Lineo

Varier Kokon Club bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Kokon™ Club fauteuil van Varier is een moderne loungestoel met een comfortabele zit. De Kokon™ fauteuil volgt de natuurlijke beweging van het lichaam, draait 360 graden en is een compact item in uw interieur.

varier kokon club clubfauteuils draaistoelen met kruisvoet moderne stoelen kopen bij regio Eindhoven

Clubfauteuil Varier Kokon™ Club
De vloeiende vormgeving van de stoel wordt ondersteund door een kruispoot in aluminium. De designstoel Kokon™ is ontworpen door designer Thomas Pedersen en wordt gemaakt in diverse stofkwaliteiten en leder. De stoel heeft een zithoogte van 43 cm. Mooie combinaties kunnen gemaakt worden met tapijten en karpetten van Van Besouw . Of kies een andere vloerbekleding . In de showroom van Lineo is een complete afdeling stoffering zodat u gemakkelijk de mooiste combinaties kunt maken. Er is ook een Varier Kokon™ relaxfauteuil .

kokon clubfauteuils varier stoelen varier club regio eindhoven

Combineren met de Varier Kokon™ Clubfauteuils

De compacte stoel neemt relatief weinig ruimte in en kan uitstekend gecombineerd worden met een moderne (hoek)bank. Buiten de zithoek om kunt u deze clubfauteuil ook plaatsen bij uw boekenkast of mediameubel voor wat extra comfort. Plaatst u de Kokon™ Club naast het raam, dan kunt u mooi combineren met Luxaflex binnenzonwering en in onze showroom de kleuren en stoffen op elkaar afstemmen.

Klik hier voor het product overzicht van Varier

Klik hier voor de website van Varier