Varier Kokon relaxfauteuils bij Varier dealer Lineo

Variér Kokon bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

De relaxfauteuil Kokon van Varier is een compacte en klassieke fauteuil met ergonomisch comfort. Het tijdloze ontwerp is uitgevoerd met een draai mechanisme en heeft een verstelbare zitting.

kokon_cocon_cocoon_fauteuils_stoelen_relaxfauteuils_met_voetenbank_bij_Lineo_Moderne_Interieurs_regio_Eindhoven

Kokon Varier draaifauteuil / relaxfauteuil. 
De Varier Kokon fauteuils kunnen 360 graden draaien en zijn voorzien van een verstelbare zitting. De zitting van de Kokon fauteuil zorgt ervoor dat u recht kunt blijven zitten of helemaal achterover kunt hangen. De gewenste positie kunt u ook nog vastzetten met de gebruiksvriendelijke hendel aan de zijkant. U kunt de Kokon stoel in onze showroom bekijken en proberen. Rechtstreeks bestellen via de webshop van Profita is ook mogelijk. Er is ook een Varier Kokon clubfauteuil .

kokon_varier_zithouding_ergonomische_zitmeubelen_relaxfauteuils

kokon_varier_fauteuils_kopen_regio_eindhoven_moderne_meubelen

Relaxfauteuils Varier Kokon worden geleverd met een aluminium kruispoot. De stoel heeft een afmeting van 73 x 83 x 110 cm en een zithoogte van 41 cm. De voetenbank is los verkrijgbaar of samen met de fauteuil als set. De relaxfauteuils zijn leverbaar in diverse kleuren stoffen en leder waarbij de draad van het kruisje in de zitting ook in een andere kleur kan worden gekozen.

varier_kokon_met_hocker_in_leder_leer_leren_fauteuils_kopen_woonwinkel_eindhoven

Bent u op zoek naar stoelen en zitmeubelen die gezond zitten bevorderen en goed zijn voor uw lichaamshouding, dan kunt u hier de andere Varier modellen bekijken. In de showroom van Profita staan deze voor u opgesteld zodat u zelf kunt ervaren hoe deze modellen aanvoelen. 

varier_draaistoelen_met_poef_pouf_moderne_comfortabele_stoelen_zitcomfort

Klik hier voor het product overzicht van Varier

Klik hier voor de website van Varier