Varier Peel™ relaxfauteuils bij Varier dealer Lineo

Varier Peel bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

De relaxfauteuil Varier Peel™ is ontworpen omdat Varier een elegant meubel wilde bedenken, dat gemaakt is voor totale ontspanning. De structuur van deze stoel is ingegeven door een sinaasappelschil; het doel van een schil is beschermen, omhullen en verzorgen van de inhoud. De Varier Peel™ draait 360 graden en heeft drie standen om in te zitten en te rusten.

varier peel sinaasappel lederen stoffen relaxfauteuils kopen regio eindhoven

Doordat de Varier Peel™ met u mee beweegt is het een elegante en comfortabele stoel, die veel ontspanning biedt. De stoel is flexibel en volgt uw bewegingen. Iedere gebruiker vindt door zijn gewicht te verplaatsen automatisch de juiste zithouding. Een dubbel verensysteem zorgt ervoor dat u zacht en soepel wisselt van houding.

varier comfortabele ligstoelen met pouf woning inrichten woonwinkels lineo

De Varier Peel™ heeft een vaste hoek tussen de zitting en de rugleuning. Hierdoor krijgt uw lichaam, hoe u ook zit, altijd voldoende ondersteuning. Een elegant voetenbankje maakt het gemakkelijk om comfortabel te zitten. Het voetenbankje is iets hoger dan normaal. Dit zorgt voor optimale steun, zelfs als u helemaal achterover leunt.

peel fauteuils met hocker poef relaxstoelen met draai kruisvoet ronde voet moderne zitmeubelen

Varier Peel™ is verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, stof en in leer. De Peel™ is leverbaar met een eigentijdse kruispoot.

Peel™ II (2) is de gespiegelde versie van de Varier Peel™. U kunt dus zelf kiezen waar het open deel van de rugleuning moet komen; links of rechts.

Varier Peel relax fauteuils Eindhoven

Relaxfauteuils en lounge zitmeubelen van Varier vindt u in de showroom van Lineo.

Varier Peel™ assortiment bij Lineo

Klik hier voor het product overzicht van Varier

Klik hier voor de website van Varier