Avanti stoelen; moderne eetkamerstoelen regio Eindhoven

Avanti dealer Lineo

Avanti eetkamerstoelen zijn design stoelen in moderne vormgeving. Stoelen van Avanti Meubel B.V. waar originaliteit en functionaliteit vorm krijgt. Creatieve vorm en speciale kwaliteit; perfectie en vakmanschap in leergebruik. Natuurlijk, stijlvol en sterk. Kenmerkend voor Avanti stoelen.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Stoelen van Avanti Meubel; maak mooie combinaties met de kleurrijke eetkamerstoelen. 
Eetkamerstoelen in felle kleuren komen prachtig tot hun recht in een modern interieur. Gecombineerd met een houten eetkamertafel staan de stoelen van Avanti ook heel mooi in een landelijke woninginrichting. Het kwaliteitsleer voelt natuurlijk aan en is eenvoudig schoon te houden. De stoelen met hoge rug bieden een perfecte ondersteuning voor uw rug.

Avanti Alto en Lusso Bij Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Avanti armstoelen; eetkamerstoelen met armleuningen voor meer zitcomfort. 
In onze showroom vindt u op meerdere plaatsen eetkamerstoelen van Avanti Meubel B.V. De armstoelen bieden extra zitcomfort zodat u lekker lang kunt natafelen. De extra armleuningen zijn rank en modern van vormgeving en kunnen worden voorzien van armleggers in leer. Uiteraard worden alle stoelen van Avanti ook gemaakt in wit, beige, zwart en bruin. U bent van harte welkom in onze showroom. 

Avanti Pronto Bij Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Collectie stoelen Avanti Meubel B.V. / specificaties. 
In de collectie van Avanti zitten zowel klassieke als moderne design eetkamerstoelen en in onze showroom in Aalst-Waalre vindt u een grote keuze. Als officieel erkend Avanti dealer uit de regio Eindhoven kunnen wij alles uit de gehele collectie van Avanti voor u bestellen. Er zijn ook klassieke modellen met houten poten en er is keuze uit diverse soorten leder: Volpe leder, Old Saddle leer en Classic Country lederen stoelen. De fel gekleurde lederen stoelen worden gemaakt van Lido lederkwaliteit dat gemaakt wordt in 30 sprekende kleuren.

Avanti salsa stoelen kopen dealer Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre Regio Eindhoven 

Uit de grote collectie Avanti eetkamerstoelen in kwaliteitsleder kunt u al gauw de juiste keus maken. Om uw eethoek mooi aan te kleden hebben wij een mooie collectie hanglampen die u ook in onze webshop kunt bestellen. Met een karpet onder uw eethoek geeft u uw eetkamer sfeer en comfort. Wij hebben een grote collectie karpetten in onze showroom van topmerken.