Ay illuminate natuurlijke exclusieve verlichting & lampen

Ay illuminate dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Ay illuminate handgemaakte lampen zijn door de natuur geïnspireerd. De ontwerpers van Ay illuminate (Ay Lin Heinen, Mark Eden Schooley, Nelson Sepulveda en Casper Heinen) maken exclusieve handwerk verlichting van natuurlijke materialen in organische vormen en basic kleuren.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Ay Illuminate lampen hanglampen deisgn modern kopen bij Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

Natuurlijke materialen verwerkt in lampen van Ay illuminate

Eigenschap van natuurlijk materiaal is dat het basic is en altijd zorgt voor een warme sfeer. Materialen als bamboe, riet, tabaksblad, maïs- of palmblad, schelpen en hout zorgen door het sobere kleurgebruik voor rust in uw interieur. Door gebruik te maken van de natuur zorgt Ay illuminate er met haar ontwerpen voor dat u die rust in uw woninginrichting ook kunt ervaren. Een deel van de collectie kunt u in onze showroom bekijken; in onze webshop kunt u ook rechtstreeks bestellen.

Ay illuminate collectie in handgemaakte en exclusieve verlichting

In de collectie zitten o.a. Bamboo (bamboe), Thin Wood, Twiggy, Urchin en Bird's Nest. Vaak zijn de handwerk lampen in serie gemaakt. Zo zijn er hanglampen, booglampen, tafellampen & schemerlampen die exact bij elkaar passen. Sfeervolle lampen combineren uitstekend met sfeerverhogende raamdecoratie.


Ay-illuminate-lamp-hanglampen-stalampen-twiggy-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-nabij-Eindhoven

Ay illuminate bamboe lampen Thin Wood

De Thin Wood verlichting van Ay illuminate hebben een bijzondere en natuurlijke uitstraling en zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Onze adviseurs kunnen u hier meer informatie over geven. De lampen in Thin Wood zijn gemaakt van platte stroken bamboe die iets doorschijnend zijn waardoor een prettige sfeerverlichting rondom ontstaat.

Ay-Illuminate-lamp-hanglamp-verlichting-kopen-bij-erkend-dealer-Lineo-Moderne-Interieurs-regio-Eindhoven 

Bijzondere exclusieve lamp: Bird's Nest van Ay illuminate

De hanglamp Bird's Nest is ontstaan vanuit de start van de samenwerking tussen creatief directeur Nelson Sepulveda en Ay illuminate en is geïnspireerd op het nest van het wevertje, een vogel die zijn nestje op natuurlijke wijze bouwt in een samenhang tussen structuur en beweging. Het nestje oogt licht en beweeglijk en ziet er vriendelijk uit. De essentie van dit stukje natuurlijke vakmanschap is uitstekend samengevat in de hanglamp Bird's Nest van Ay illuminate.

Ay illuminate lamp hanglamp birds nest design bij Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

U bent van harte welkom te komen woonwinkelen in onze showroom of online te shoppen in onze webshop www.design-meubelen.com. Bekijk zeker de uitgebreide collectie woonaccessoires in de webshop; prachtige items die goed contrasteren bij Ay illuminate verlichting.