Gubi designlampen en verlichting Bestlite / Semi collection 

Bestlite Gubi dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Gubi Design icons through time; Gubi is een creatief Deens platform voor de ontwikkeling van functioneel design met wereldpotentie. Gubi verlichting is een moderne collectie design klassiekers in lampen. Functionele, simpele ontwerpen voor een strakke woninginrichting en moderne interieurs.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Bestlite BL3 stalampen lampen design bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

 

Bestlite lampen en verlichting van designer Robert Dudley Best bij Gubi

Lampen in de Bestlite collectie by Gubi zijn ontworpen door de Engelse designer Robert Dudley Best. Deze tijdloze Bestlite collectie bestaat uit hanglampen, staande vloerlampen, wandlampen, tafellampen en bureaulampen in zwart, wit en beige. In onze showroom kunt u de verlichting van de collectie van Bestlite komen bekijken. U bent van harte welkom.

Bestlite-BL9-lampen-hanglampen-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-regio-Eindhoven

 

Gubi Bestlite lampen voor muur, plafond en wanden

De lampen van Bestlite zijn ontworpen tijdens de Bauhaus stijl uit de jaren 1919-1933. Als goede vriend van Walter Gropius, de grondlegger van de Bauhaus beweging, is de lampencollectie van Bestlite hierop geïnspireerd. De Bestlite lamp werd wereldberoemd toen Winston Churchill deze op zijn bureau plaatste. Mooi tijdloos design in verlichting. Kom naar onze showroom om het design van dichtbij te bekijken of doe inspiratie op met onderstaande foto's.


Bestlite BL2 tafellamp lampen kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Bestlite-wall-lamp-verlichting-BL5-kopen-bij-dealer-Lineo-Moderne-Interieurs-Waalre-regio-Eindhoven

Bestlite-hanglampen-plafondlampen-verlichting-bij-dealer-Lineo-Moderne-Interieurs-Waalre-regio-Eindhoven

Alle Bestlite lampen zijn voorzien van een bevestiging / arm in chroom. De lampenkappen zijn leverbaar in neutrale kleuren; mat zwart, mat ivoor en hoogglans wit. De lampen komen goed tot hun recht binnen een industriële look and feel. Gubi Bestlite verlichting hangt in de showroom van Lineo.  

Gubi Semi verlichting / pendant hanglampen Semi Thorup / Bonderup

Designers Claus Bonderup en Torsten Thorup hebben de hanglampen Semi ontworpen in de retro stijl. De lampenserie Semi is leverbaar in zwart, wit, blauw/grijs en oranje. Ook deze hangende lampen kunt u bij ons bestellen. De jaren 80 herleven in uw interieur met deze pendant hanglampen Semi.

gubi-semi-collection-claus-bonderup-torsten-thorup-hanglampen-design-verlichting-kopen-showrooms-webshops-eindhoven
 
Bestlite lampen by Gubi en de Semi hanglamp zijn ook uitstekend geschikt in kinderkamers en tienerkamers voor algemene verlichting en accentverlichting. Kom voor meer tijdloos design in meubelen naar onze showroom in Aalst-Waalre regio Eindhoven en bekijk onze collecties. Wij zijn erkend dealer van topmerken; hierdoor kunnen wij alles van deze merken speciaal voor u bestellen en hanteren wij de garantie en service van het merk.