Wij zijn geopend
Klik hier voor onze corona update

Fabbian moderne vloerlampen en hanglampen bij Lineo

Fabbian dealer Lineo

Fabbian is een italiaans design merk, met als slogan: Made in Italy. Fabbian maakt moderne design lampen met geavanceerde productietechnieken. Ervaring, professionaliteit en wereldwijde dealerschap maakt van Fabbian een betrouwbare design leverancier van verlichting. In onze showroom bij Lineo Moderne Interieurs hebben wij meerdere lampen van Fabbian opgesteld staan. U bent van harte welkom om de lampen te komen bekijken.

Laat u inspireren op deze pagina Fabbian verlichting, of ga direct naar 1. hanglampen 2. vloerlampen 3. burolampen 4. wandlampen

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.Fabbian hanglampen en plafondlampen


Fabbian Giro hanglampen

Fabbian Giro draad hanglampen

De Giro hanglamp is verkrijgbaar in wit en antraciet en leverbaar in 2 formaten. De lichtbron past in iedere ring met het juiste formaat; u kunt zo kiezen of u direct of indirecte verlichting nodig heeft. Het tijdloze design geeft veel mogelijkheden. Het 'doorkijk' effect zorgt ervoor dat de lamp ook is toe te passen in een wat kleinere ruimte en geeft dan ook geen grote schaduwen.

Fabbian Beluga Royal D57 hanglampen

Fabbian Beluga Royal hanglampen

De platondlamp Beluga Royal geeft een gevoel van luxe en elegantie dankzij de mooie kleuren van het glas en de reflecties daarin door de gemetalliseerde afwerking.

Fabbian Cloudy F21 plafondlampen

Fabbian Cloudy plafondlampen

De Cloudy hanglamp heeft een origineel en creatief design en is zowel voor moderne als klassieke interieurs geschikt. De mondgeblazen glazen lamp heeft een combinatie van helder en wit glas en kan worden voorzien van halogeen of LED.

Fabbian Crio D81 hangende lamp

Fabbian Crio hanglamp

Deze opvallende hanglamp van Fabbian is een echte eyecatcher in uw woning. De Fabbian Crio is verkrijgbaar in mat gelakt wit of wengé. De Fabbian Crio kunt u bekijken in onze winkel Lineo Moderne Interieurs te Aalst-Waalre.

Fabbian Oru F25 lamp

Fabbian oru hanglampen bij Lineo

Fabbian Oru plafondlampen bij Lineo

Fabbian Oru design koperen lampen bij Lineo

De Fabbian Oru collectie is samengesteld uit twee typen hanglampen. De unieke Oru heeft een asymmetrische vorm en is gevormd metaal. Basic zwart aan de buitenkant en naar keuze uit rood, groen of blauw aan de binnenkant. Deze design lamp geeft een mooi kleuraccent in uw interieur en is live te zien in onze showroom in Aalst-Waalre. Daarnaast is er ook de koperen Oru hanglamp; een design klassieker.


Fabbian vloerlampen en staande lampen


Fabbian Paddle LED vloerlamp

Fabbian Paddle staande lampen

De Paddle vloerlamp wordt gemaakt in wit en donkergrijs en heeft twee bewegende delen; onder en boven aan de voet. U kiest zo gemakkelijk wat u wilt verlichten of uitlichten. Er is ook een bijpassende burolamp Paddle.

Fabbian stick design vloerlampen

Fabbian stick lampen

De Stick dubbele vloerlamp is een lamp met een sterk ecologisch karakter en geschikt voor bijna iedere ruimte. Door het materiaalgebruik heeft de lamp een decoratief karakter en is sfeerverhogend. In onze showroom kunt u de dubbele vloerlamp van dichtbij bekijken.

Fabbian Aerostat vloerlamp

Fabbian aerostat staande draadlampen bij Lineo

De Aerostat vloerlamp van Fabbian is zeer decoratief en doet door de voet luchtig aan. Leverbaar in zwart, messing en koperkleur.

Fabbian Giunco F14 vloerlamp

Fabbian Giunco F14 staande lampen

De Giunco vloerlamp van Fabbian is een zeer moderne lamp. Een lamp geïnspireerd op het ontwerp van rietstengels. Elke 'stengel' heeft twee LED lampen, die ook afzonderlijk te bedienen zijn.

Fabbian tafellampen en burolampen

Fabbian Paddle burolamp

Fabbian paddle tafellamp bij Lineo

Het kleine zusje van de Paddle vloerlamp is de Fabbian Paddle burolamp. Gemakkelijk te verstellen in de gewenste positie.

Fabbian Mochi bureaulamp op voet

Fabbian mochi bureaulampen bij Lineo

De Lumi Mochi tafellamp is verkrijgbaar in 6 versies waarbij u zelf kunt bepalen welke lichtbron u gebruikt. De lampen passen door het eenvoudige en klassieke design in iedere ruimte van uw huis; van bijzettafel tot nachtkastje. Er is één versie met verhoogde voet.

Fabbian Mochi bureaulamp

Fabbian mochi bureaulampen bij Lineo

De Fabbian Mochi tafellampjes zien er gegroepeerd sfeervol uit.

Fabbian Flow tafellamp

Fabbian flow tafellamp bij Lineo

De Flow tafellamp is een decoratief lampje dat uitstekend te gebruiken is als accessoire bij de styling van uw woning.


Fabbian wandlampen en muurlampen


Fabbian Boomy wandlamp

Fabbian boomy wandlamp bij Lineo

De muurlamp / wandlamp Boomy is meer een verlicht kunstobject dan een lamp en geeft groot visueel impact. Het creëert een decoratief effect op de wanden dankzij het weggewerkte LED licht aan de achterzijde. Meerdere lampen bij elkaar geven een uniek effect.