Indera: jonge en verrassende zitmeubelen

Indera dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Indera is een eigentijds meubelmerk uit België voor jonge trendy interieurs. De vaak modulaire (hoek)banken kunnen naar wens en ruimte samengesteld worden en de opstelling is eenvoudig te wijzigen. Comfortabele zitmeubelen met handige functies en bijpassende salontafels / bijzettafeltjes. In onze showroom kunt u de kwalitatieve banken van Indera komen bekijken.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is. 

Taylor Made hoekbank Indera

Met de Taylor Made van Indera kunt u uw hoekbank volledig op maat en naar eigen interieur wensen samenstellen. De bank is verkrijgbaar in verschillende zitdieptes en -hoogtes. Hieronder vindt u ook een filmpje van de Taylor Made hoekbank van Indera, zo krijgt u een sfeerimpressie van de bank.

Indera-hoekbanken-Taylor-Made-in-showroom-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Indera Vida Creamy

Voor een stijlvol interieur is de Indera Vida Creamy met haar mooie uitstraling een goede keus. Combineer de bank met bijvoorbeeld een moderne salontafel van Moome. 

Indera-hoekbank-vida-creamy-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

 

Indera hoekbanken Weeknd

Het model Weeknd van Indera oogt heel mooi in een modern interieur. U heeft keuze uit hoogwaardige stoffen of kwaliteitsleder in alle mogelijke kleuren. U bent van harte welkom om deze in onze showroom te komen bekijken. 

Indera-hoekbank-weeknd-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Indera bijzettafeltjes en salontafels Charles en Hendrik. 

Uw mooie nieuwe bank van Indera kunt u complementeren met een functionele bijzettafel of salontafel van hetzelfde merk. Met handige opbergvakken om uw spullen bij de hand èn uit het zicht te houden. Onderstaande modellen kunt u bekijken in onze showroom waar u ook een collectie andere merken salontafels kunt vinden.

Indera Hendrik en Charles bijzettafel salontafel kopen bij Lineo Moderne Interieurs in Eindhoven en omgeving

Ook salontafel Barbasso van Indera kunt u vinden in onze showroom gelegen te Aalst-Waalre, nabij Eindhoven. Leuke design salontafels met een breed en rond blad voor in uw moderne interieur. 

Indera Barbasso salontafel salontafels in showroom Lineo Moderne Interieurs kopen in regio Eindhoven 

Complete interieurs bij Lineo Moderne Interieurs. 

Uw woning compleet inrichten vanuit slechts één winkel bespaart u een hoop tijd en moeite. Bij Lineo kunt u moeiteloos alles bij elkaar passen door onze grote afdeling vloerbekleding en raamdecoratie. Met stalen in uw hand kunt u zo de perfecte combinaties maken die uw woning net dat beetje extra geven. Wilt u uw complete woning in één keer inrichten, neem dan een plattegrond en/of foto's mee naar de winkel; samen met onze interieuradviseur
komt u tot een prachtig resultaat.