Kartell stoelen, tafels, banken en accessoires zoals vazen, lampen, kapstokken, bijzettafeltjes, barkrukken, krukjes, boekenrekken en klokken

Kartell dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Door de prachtige kleuren, doorzichtige effecten en unieke vormen zijn de Kartell producten overal ter wereld onmiddellijk herkenbaar. Kartell werkt samen met een creatief team van wereldberoemde designers zoals Patricia Urquiola, Ron Arad, Maarten van Severen en natuurlijk Philippe Starck. Het prachtige Italiaans design van Kartell heeft verscheidene internationale onderscheidingen behaald, waaronder 9 gouden Kompassen; zoals de Kartell Mobil ladenkast en Kartell Bubble Club sofa. 

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Bubbel-club-sofa-Kartell-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven 

Kom eens een kijkje nemen in onze Kartell Studio!

Kartell - Meubilair / meubelen voor buiten ( outdoor )

Enkele meubelen uit het assortiment van Kartell zijn buitengewoon bestand tegen atmosferische invloeden en kunnen daardoor perfect buiten gebruikt worden. Door het moderne ontwerp en de prachtige grote keuze in kleuren stel je je eigen gezellige en kleurrijke terras samen.

Kartell buitenmeubelen kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Kartell Tafels bijzettafels en krukjes 

Kartell heeft verschillende tafels en bijzettafels in veel uiteenlopende kleuren en vormen. Ieder meubelstuk is een blikvanger in uw interieur en door het materiaalgebruik altijd eenvoudig schoon te houden. De tafels en tafeltjes zijn geschikt als salontafel, opberg mogelijkheid, nachtkastje, commode en als krukje. De Ghost buster en Small Ghost buster bijzet tafels en ook zeer geschikt als nachtkastje. De tafeltjes zijn transparant of door-en-door gekleurd in PMMA. Schoonhouden met een vochtig doekje met water of zachte zeep.

Kartell-bijzettafel-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Kartell stoelen Masters Superimpossible en Ero/S/ 

Een Kartell stoel typeert zich door eenvoud en modern design en is altijd simpel schoon te houden. Iedere stoel heeft een unieke en moderne vormgeving en komt goed tot zijn recht in uw keuken of uw eetkamer. 

Kartell stoelen kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

De stoelen Masters van Kartell zijn bijzonder geschikt voor de keuken door de gemakkelijk schoon te houden oppervlakken. Doordat de rugleuning is ontworpen met een open structuur blijft het aanzicht op een tafel optimaal en worden schaduwen tot een minimum beperkt.

 

De keukenstoel Superimpossible van Kartell is een handig schoon te houden stoel in kuipmodel die leverbaar is in meerdere unikleuren of in een zwart-wit combinatie; zwart met een witte kuip of wit met een zwarte kuip. Dit tijdloze model is zeer geschikt voor ieder interieur. 

Kartell-stoelen-design-meubelen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven 

De Ero/S/ is een kuipzetel met een organische eivorm. Deze stoel is ideaal voor thuis, in de eetkamer of woonkamer, maar voelt zich ook thuis op kantoor in de vergaderzaal of wachtkamer. De moderne kuipstoel is een ontwerp van Philippe Starck en is leverbaar in drie uitvoeringen; op ronddraaiende basis, op lichte 4 poten structuur en op lichte 4 poten structuur op wielen. Altijd in afmeting H79 x B62 x L70. 

Kartell lampen 

Kartell heeft inmiddels een ruime collectie in verlichting. Prachtig, bijzonder en kleurrijk. De moderne Kartell lampen zijn bijna allemaal in onze showroom te vinden. Onze Kartell Studio biedt u een ruime keus in moderne verlichting.

Kartell lampen kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Kartell barkrukken

Kartell-barkrukken-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

 

Kartell kapstokken, klokken, kledinghaken, paraplubak en spiegel voor uw hal 


De eerste indruk van uw huis en interieur wordt gegeven door uw hal. Om uw stijl direkt bij binnenkomst te laten zien heeft Kartell ook voor deze ruimte een aantal ontwerpen in gladde materialen en kleurrijk of zwart-wit design.

 

Kartell boekenrekken 


Kartell heeft een golvend boekenrek ontworpen die uw persoonlijk gewenste vorm kan aannemen zonder dat daarbij afbreuk wordt gedaan aan stevigheid en functionaliteit. De Bookworm is verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes: 3.20m, 5.20m en 8.20m in een hoogte van 19 cm en breedte van 20 cm. Het boekenrek Lovely Rita heeft een vaste afmeting van 100 x 20 x 20, en kan zowel enkel gebruikt worden of met meerdere elementen naast elkaar.

 

Kartell kantoor opbergsysteem / boekenkasten One 

One is een opberg systeem voor zowel thuis als op kantoor en garandeert stevigheid en kwaliteit. Het basiselement kan al dan niet van deuren voorzien worden, net zoals er poten of wielen onder geplaatst kunnen worden. Verschillende elementen kunnen aan elkaar vastgemaakt worden. Het modulaire systeem One van Kartell zorgt voor volledige vrijheid van samenstelling en functie.

Opbergsysteem-Kartell-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven 

Kartell trolley Battista en Gastone 


Battista van Kartell is niet alleen een praktische trolley maar ook een volledig uitschuifbare en opvouwbare tafel, ideaal voor buffetten en drankjes of als kleine afzonderlijke tafel. Gaston is een elegante en handig opvouwbare trolley van Kartell.

Kartell-trolley-battista-en-Gastone-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven 

 

Kartell accessoires 


Decoratieve en functionele accessoires van Kartell hebben wij voor u in de showroom staan of kunnen wij voor u bestellen. 

Kartell-accessoires-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven 

Wilt u iets van Kartell kopen of bestellen in onze Kartell Studio wat nog niet op de site staat? Neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag! 

 

Lineo moderne interieurs is officieel erkend Kartell dealer. U vindt bij ons de Kartell partner Studio en een ruime collectie Kartell stoelen, tafels, banken en woonaccessoires. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij leveren gratis in Nederland.

 

Bekijk ook onze andere moderne design barkrukken