Koinor luxe banken en eetkamermeubelen

Koinor dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Koinor; bekend in de hele wereld. Horst Muller is in 1953 begonnen met het ontwerpen van meubels. Is het merk nog onbekend en onbemind voor u, neem onderstaand dan een kijkje in hun collectie of kom langs in onze showroom waar vele Koinor modellen opgesteld staan. Onderstaand een selectie van zitmeubelen van Rolf Benz die in onze showroom voor u staan opgesteld. 

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Laat u inspireren op deze pagina Koinor meubelen, of ga direct naar 1. (hoek)banken 2. eetkamermeubelen 3. (relax)fauteuils 4. NIEUW 5.youtube filmpjes Koinor meubelen 6.SALE


Koinor hoekbanken en banken


Koinor fauteuils Edit2 (eind maart)

Koinor hoekbank Bogard (eind april)


Koinor eetkamermeubelen


Koinor eetkamertafel T1011 (eind april)

Koinor Bellagio eetbanken

Koinor bellagio eetbanken

De Bellagio eethoek kan worden samengesteld met meerdere elementen. Banken met of zonder rugleuning, hoekbanken, kwartronde en halfronde banken. De rugleuningen zijn meervoudig verstelbaar. Om de eethoek te completeren of speels in te delen kiest u bijvoorbeeld voor de Bellagio eetkamerstoelen met of zonder armleuningen. 

Koinor Bellagio eetkamerstoelen

Koinor bellagio eetkamerstoelen

Met het gevoel van een wipstoel is de Bellagio eetkamerstoel van Koinor een tijdloze klassieker. Leverbaar met of zonder armleuningen en een onderstel in edelstaal of glanzend chroom optiek. Uiteraard perfect passend bij de eetbank Bellagio. 

Koinor Bottom eetkamerstoelen

Koinor bottom eetkamerstoelen

Passend bij eetbank Bottom zijn er nu ook eetkamerstoelen Bottom van Koinor. Leverbaar met of zonder armleuningen.

Koinor Tondo eetkamertafel

Koinor Tondo eetkamertafels

De functionele eetkamertafel Tondo is voorzien van een RVS draaischijf in het midden. Al naar gelang de uitvoering met gasdrukveer te verzinken / te verhogen. Het ronde middendeel van de Koinor Tondo zorgt ervoor dat iedereen aan tafel overal goed bij kan. Tijdens het eten of bijvoorbeeld 's avonds tijdens een kaartspel met de hapjes in het midden.


Koinor (relax)fauteuils


Koinor Ive fauteuils

Koinor Ive fauteuils relaxfauteuil

Naast moderne eetbanken heeft Koinor ook moderne design fauteuils zoals fauteuil Ive. U bent van harte welkom om bovenstaande fauteuil bij ons in de winkel te komen bekijken. 


NIEUW / binnenkort in onze Koinor showroom


Koinor fauteuils Edit 2 (wordt verwacht: eind maart)

Koinor Edit 2 zitter luxe fauteuils

Edit2 met FreeMotion: een 2 zitter met individuele mogelijkheden. Deze heerlijke relaxfauteuils bieden persoonlijk comfort en zijn samen geplaatst op één plateau. 160 graden links en rechts draaibaar, automatische rug- en zitverstelling en keuze voor mediastation, soundsysteem en LED verlichting. En uiteraard maakt u een keuze uit de materialen voor het onderplateau en de stof / leder. Met flipover rugleuning en losse armleuning verkrijgbaar. Voor alle mogelijkheden in gebruik bekijkt u het YouTube filmpje.

Koinor edit 2 relaxfauteuils

Koinor eetkamertafel T1011 (wordt verwacht: eind april)

foto / tekst volgt

Koinor hoekbank Bogard (wordt verwacht: eind april)

foto / tekst volgt


YouTube film Koinor meubelen


   Koinor film Edit2 fauteuils