Wij zijn geopend
Klik hier voor onze corona update

Pols Potten woonaccessoires glas keramiek kunststof hout

Pols Potten dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Pols Potten maakt de mooiste en bijzonderste accessoires voor woninginrichting. Glas, keramiek, hout en kunststof objecten die uw interieur verfraaien. Inmiddels zijn ook kasten, stoelen en lampen aan het assortiment toegevoegd. De beste kado ideeën bij erkend PolsPotten dealer Lineo regio Eindhoven.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.


Pols_Potten_Glazen_Wijnglazen_Potten_Vazen_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven

 

Pols Potten kleinmeubelen, krukjes, bijzettafeltjes in hout en kunststof. 

Bijzondere zitmeubelen en kleinmeubelen van Pols Potten staan in onze showroom opgesteld. Bent u op zoek naar bijpassende accessoires voor uw interieur dan bent u bij Lineo aan het juiste adres. Handwerk uit exotische oorden, of kleurrijk kunststof dat precies bij uw woninginrichting past. Een groot aantal accessoires van Pols Potten kunt u in onze webshop bestellen.


Pols_Potten_Kleinmeubelen_Krukjes_Bijzettafel_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven

Pols Potten kleinmeubel vazen krukjes zien en kopen bij showroom Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

 

Pols Potten verlichting, moderne hanglampen. 

Van eenvoudig tot extravagant groot; lampen van Pols Potten zijn altijd mooi en zijn een sieraad voor uw woning. De Dentlamp van Pols Potten heeft maar liefst een diameter van 1.20 meter en kunt u bekijken in onze showroom. 

Pols potten verlichting hanglampen tafellampen design kopen bij showroom Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

 

Woonaccessoires Pols Potten vazen, krukjes, kandelaars en glazen. 

De producten van Pol's Potten variëren van moderne, trendy en soms extreme tot eenvoudige en erg strakke accessoires. Veel gebruikte materialen zijn hout, steen, chroom en porselein. Onderstaand een greep uit de veelal handgemaakte woonaccessoires van Pols Potten. Wij hebben ook woonaccessoires van andere designmerken in onze woonwinkel en webshop voor u klaarstaan. U bent van harte welkom in onze showroom voor advies over styling van uw interieur, de mooiste designmeubels van topmerken en een grote collectie bijpassende gordijnen, zonwering en vloerbekleding en karpetten. En bent u op zoek naar iets van Pols Potten dat niet in onze showroom of in de webshop staat, dan bestellen wij dat graag voor u! Als erkend Pols Potten dealer in de regio Eindhoven kunnen wij alles voor u bestellen.

Pols Potten vazen krukjes kandelaars en glazen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven