Verosol warmtewerende binnenzonwering door SilverScreen

Verosol dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Verosol binnenzonwering jaloezieën, paneelgordijnen, verticale lamellen, plissé, twin plissé, rolgordijnen, twin rolgordijnen SilverScreen in Verosol Vision Center. 

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Verosol_Bij_Lineo_Moderne_Interieurs_Regio_Eindhoven_1

Verosol binnenzonwering is de ideale raambekleding voor ieder huis. Binnenshuis in alle privacy genieten van uw bezigheden met een aangename omgevingstemperatuur en een goed uitzicht naar buiten toe. De zonwering voor binnen van Verosol beschikt over unieke eigenschappen: lichtwerend, warmtewerend, behoud van uw uitzicht, energiebesparend en is ook leverbaar in speciale vormen. Alle Verosol producten worden op maat gemaakt.

Verosol-plissees-en-twin-plisees-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Deze binnen zonwering combineert de voordelen van raambekleding en buitenzonwering in één producten is verkrijgbaar in vele vormen: jaloezieën, paneelgordijnen, verticale lamellen, plissé, twin plissé, rolgordijnen en twin rolgordijnen. Er is altijd wel een oplossing voor uw ramen met de Verosol collectie. De zonwerende producten reflecteren en filteren het zonlicht en hebben ook de unieke warmtewerende eigenschap. Zelfs transparante en raambekleding in een lichte kleur heeft deze warmtewering en reflecteert het zonlicht naar buiten toe terwijl u toch gewoon uw uitzicht behoudt. Omgekeerd wordt in de winter de kou buiten gehouden zodat u kunt besparen op uw energierekening. Natuurlijk bepaalt u zelf hoe transparant u uw raambekleding wenst; de Verosol collectie is er van transparant tot verduisterend.

verosol-transparanties-te-kopen-bestellen-bij-erkend-dealer-profita-eindhoven 

 

In ons Verosol Vision Center kunt u de ruime collectie van Verosol ervaren en geven onze deskundige adviseurs u alle gewenste informatie.

 

Verosol binnenzonwering jaloezieën. 

Uitvoering mogelijk in:


- Design Milano jaloezieën 
- Standaard jaloezieën 
- Monocontrol jaloezieën 

 

Verosol heeft de alom bekende jaloezie voorzien van unieke eigenschappen. De gekozen materialen en het degelijke ontwerp maken het tot een product met een lange levensduur. Verosol jaloezieën zijn verkrijgbaar in drie types en twee lamelbreedtes: 16mm en 25mm en zijn qua uiterlijk vergelijkbaar met jaloezieën van andere leveranciers zoals bijvoorbeeld Luxaflex, maar hebben door de warmtewerende eigenschappen een meerwaarde.

Verosol-zonwering-jaloezie-zonwering-Design-Milano-Verosol-monocontrol-jaloezie-avocado-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Waalre-regio-Eindhoven

Opmerkelijke eigenschappen c.q. verschillen: Alle Verosol jaloezieën zijn geschikt voor ruimten met een hoge luchtvochtigheid, omdat alleen aluminium profielen gebruikt worden (ook wel badkamerkwaliteit genoemd). De kunststof onderdelen zijn op elkaar afgestemd en de bovenprofielen zijn voorzien van een schaduwrandje waardoor de jaloezie bovenin geen lichtkier heeft als de lamellen gesloten zijn.

 

Verosol binnenzonwering paneelgordijnen

 

Uitvoering mogelijk in:


- S-line paneelgordijnen 
- V-line paneelgordijnen 

 

Paneelgordijnen zijn rechte, strak hangende stroken stof die verticaal aan een railsysteem gemonteerd zijn en zijn bijzonder mooi bij een grote raampartij. De panelen schuiven voor elkaar langs en, afhankelijk van de door u gekozen bediening, naar links, naar rechts of naar elkaar toe. Opengeschoven biedt het een goed uitzicht naar uw tuin en kunt u bijv. uw kinderen in de gaten houden terwijl u binnen bezig bent. Eenmaal dichtgeschoven houdt u bij een regenachtige dag de saaie grijze aanblik buitenshuis of geniet u 's avonds van uw gezin in de beslotenheid van uw woonkamer.

Verosol-zonwering-paneelgordijnen-indigo,-sandy-beige-en-Granny-Smith-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Waalre

Afhankelijk van de systeembreedte kunnen rails met meerdere kanalen geleverd worden zodat u meerdere panelen voor elkaar kunt hangen. Naast verschillende afmetingen biedt Verosol ook de keuze uit diverse kleuren en zowel dichte als (semi)transparante stoffen die gecombineerd een subtiel en verfijnd effect kunnen opleveren.

 

Verosol binnenzonwering plissé

 

Uitvoering mogelijk in: 

- Standaard plissé 
- Vario plissé 
- Serre plissé 
- Mono/Motor plissé 
- Driehoek Plus plissé

 

De plissés van Verosol bestaan uit plissétextielen van 25 mm in diverse trendvaste kleuren zodat er altijd een plissé is die bij uw interieur het beste past. Plissé gordijnen zijn zeer geschikt voor een meer romantische uitstraling dus ook erg leuk voor de slaapkamer. Doordat u bij het gebruik van plissés geen overgordijnen meer nodig hebt, zijn ze ook uitstekend geschikt voor de trendy woning.

Verosol-zonwering-plisse-zeer-geschikt-voor-de-slaapkamer-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Waalre-regio-Eindhoven

U kunt kiezen uit vijf verschillende textielsoorten: van ultra-transparant tot black-out. Of u nu kiest voor het extra zonwerende doek met een aluminium laagje of voor het ongemetalliseerde doek met een zonwerende finish, Verosol heeft bijna altijd een passende oplossing voor ramen in alle maten en vormen. Het speciale afgeronde aluminium profiel en de 25 mm plooi in het textiel van de plissé geeft het het product een eigen identiteit. De koordrem van de plissé is door Verosol ontworpen en gepatenteerd.

 

Verosol binnenzonwering twin plissé

 

Uitvoering mogelijk in:


- Twin plissé 
- Twin rolgordijnen

 

Met het Nederlandse weer in gedachten kunt u overwegen een wat flexibeler systeem aan te schaffen. Afhankelijk van het weer of de stand van de zon kan de zonwering ingesteld worden. Geen verblindende en onplezierige zon in de zomer maar toch transparant zodat het zicht niet belemmerd wordt, gecombineerd met een ondoorzichtige stof die dienst kan doen als overgordijn.

Verosol-zonwering-Twin-Plissé-ondoorzichtig-gecombineerd-met-transparant-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Waalre-regio-Eindhoven

Een twin plissé bevat twee verschillende textiel transparanties, vaak een combinatie van transparant en ondoorzichtig. Degelijke profielen, een gepatenteerd koordremsysteem en een hoge kwaliteit textiel garanderen een lange levensduur.

 

Verosol binnenzonwering rolgordijnen

 

Uitvoering mogelijk in:


- QS8.0 Standard 
- QS8.2 Cassette 
- QS8.4 Multi Cassette 
- Mini cassette rolgordijnen 
- Maxi cassette rolgordijnen 
- QS8.1 Standard fx 
- QS8.3 Multi 
- Cassette rolgordijnen 
- Maxi rolgordijnen 
- Standaard+ rolgordijnen

 

Rolgordijnen zijn voor ieder interieur geschikt van modern tot klassiek. Voor een strak en modern uiterlijk kiest u voor een sprekende kleur terwijl u bij een klassiek interieur een prachtige combinatie kunt maken met bedrukte gordijnstoffen.

Verosol-zonwering-rolgordijnen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Waalre-regio-Eindhoven

Rolgordijnen die in het kozijn worden gemonteerd bieden ook een nette aanblik van buitenaf. Natuurlijk kunt u ook hier kiezen uit vijf verschillende transparanties.

 

Verosol binnenzonwering twin rolgordijnen

 

Uitvoering mogelijk in:


- Twin Rollo 

 

Het optimale product voor doorzicht en lichtwering. Afhankelijk van het weer of de stand van de zon kan de zonwering, het twin rolgordijn, ingesteld worden zodat het licht getemperd wordt en diffuus naar binnen komt terwijl in hetzelfde rolgordijn een tweede stof zit die de mogelijkheid geeft uw kamer te verduisteren. Zo kunt u toch uw TV daar plaatsen waar u dat zelf wilt en bent u niet langer afhankelijk van de architect van uw woning.

Verosol textiel is geweven met een polyester garen zoals Trevira CS garen of is gemaakt van glas-vezel doek. Trevira CS textiel heeft vlamvertragende eigenschappen. Screendoek bestaat uit garens met een glasvezelkern dat omhult is met een pvc coating. Het textiel heeft een dun laagje aluminium op de achterzijde. Screendoek is leverbaar in SilverScreen, EnviroScreen en VeroScreen; ieder met eigen unieke eigenschappen. Onze adviseurs kunnen u hierover meer vertellen en u helpen met het maken van de juiste keuze. Lineo heeft een Verosol Vision Center en is Verosol 4* dealer. 

 

Exclusieve service van Lineo. 

In onze zaak is een speciale licht- en warmtekoffer aanwezig, waarmee we kunnen verduidelijken wat de unieke warmtewerende eigenschappen zijn van Verosol producten. In onze zaak kunnen wij u exact laten zien hoeveel licht en warmte tegengehouden wordt als u kiest voor een Verosol product. Desgewenst nemen wij de licht- en warmtekoffer mee naar uw huis om bij u thuis aan te tonen wat het effect is.