Modern tapijt en vloerbedekking kopen bij winkel Lineo Moderne Interieurs

Tapijt-vloerbekleding-collectie-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Wilt u moderne vloerbedekking kopen? De collectie moderne vloerbedekking van Lineo is een lust voor het oog en comfortabel in gebruik. Tapijt is er in alle soorten, maten en kleuren om uw interieur weer sfeervol te maken naar uw wensen. Wij bieden u graag onze volledige service: van thuis meten tot het vakkundig leggen van de vloerbekleding. Ook staan onze vakkundige medewerkers altijd voor u klaar voor hulp bij het maken van de beste keuze. Bezoek onze winkel voor Eindhoven en ruime omgeving, om de moderne tapijten zelf te ervaren. Hieronder vindt u een overzicht van onze topmerken die u tapijten en vloerbekleding van hoge kwaliteit leveren.

Bonaparte

De tapijten van Bonaparte zijn een trendsetter op het gebied van jong wonen. Deze tapijten staan bekend om hun jonge uitstraling en een grote collectie aan tapijten in tal van kleuren en structuren. Daarnaast zijn deze trendy tapijten ook nog eens heel betaalbaar. Bij Lineo Moderne Interieurs zijn er verschillende uitvoeringen tapijt van dit merk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor hoogpolig tapijt met een luxe uitstraling of juist kortpolig tapijt wat een meer modernere 'look' geeft.

Bonaparte tapijt tapijten kopen bij erkend dealer Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Wij bieden u alle mogelijkheden om uw interieur sfeervol te maken en warmte te creëren in uw woonkamer of slaapkamer. Uw woon- of slaapkamer krijgt door het tapijt niet alleen een warme sfeer, het houdt de warmte ook letterlijk vast. Door deze warmte-isolatie hoeft uw thermostaat minder hoog te staan en bespaart u dus energie. Wij nodigen u van harte uit om de tapijten van Bonaparte zelf te zien en ervaren. U kunt altijd binnenlopen in onze showroom gelegen in regio Eindhoven. Wij staan voor u klaar om deskundig en persoonlijk advies te geven.

Op zoek naar meer van het merk Bonaparte? Kijk bij Profita Comfortabel Wonen.

Bonaparte tapijt tapijten auping essential kopen bij Lineo Moderne Interieurs dealer regio Eindhoven

Desso

Voor hoogwaardige tapijten met een uitstekende reputatie moet u bij Desso zijn. Desso tapijten geven u een comfortabel gevoel en zijn beschikbaar in verschillende eigentijdse kleuren, dessins en structuren. Voor elk interieur is er wel een prachtig tapijt van Desso voor te vinden. Door de zachte vloerbekleding is tevens ook veiligheid gegarandeerd. Kleine kinderen zullen zacht landen wanneer ze vallen. Ook voor senioren zijn de tapijten uiterst comfortabel en nuttig. Zij kunnen eenvoudig over het tapijt schuiven, zonder te blijven haken of uit te glijden. Bovendien heeft Desso tapijt dat u van een schone lucht in huis verzekerd, de Desso Airmaster.

Desso tapijt tapijten tapijttegels kopen bij Lineo Moderne Interieurs erkend dealer regio Eindhoven

De speciale Desso AirMaster is een tapijt waarbij de concentratie kleine stofdeeltjes drastisch is verminderd, waardoor uw lucht in huis vele malen gezonder is. Ook heeft Desso veel andere soorten strakke en moderne tapijten die ideaal aansluiten in uw moderne interieur. Desso haalt haar basiskleuren uit de moderne architectuur; een brede range van grijstonen met de optiek van beton en verweerd hout. U kunt gerust langskomen om de tapijten zelf te zien in onze showroom te Waalre.

Meer Desso bij Lineo

JAB

Naast de gordijnstoffen die JAB ontwikkelt, staat zij ook bekend om haar tapijten van hoge kwaliteit. Met prachtige dessins en goed doordachte designs staan de JAB tapijten hoog aangeschreven. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tapijt met één kleur, of een tapijt met meerdere kleuren en structuren; afhankelijk van uw interieur en woningwensen.

JAB Anstoetz tapijt tapijten kamerbreed kopen bij Lineo Moderne Interieurs dealer regio Eindhoven

De tapijten hebben ook als voordeel dat het geluid goed gedempt wordt, en ook omgevingsgeluiden worden een stuk minder. Zo heeft u geen last van de buren, en de buren niet van u.  Zoals u van ons gewend bent verlenen wij u volledige service. Wij komen bij u thuis meten en leggen het tapijt waar u zelf bijstaat. Uw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Meer JAB bij Lineo

Van Besouw

Van Besouw is al een eeuwenoude fabrikant met zeer hoogwaardige tapijten. Ze hebben een rijke historie en zeer veel ervaring op het gebied van tapijt en vloerkleden. Van Besouw heeft een uitgebreide en schitterende collectie met tapijten die gemaakt zijn van scheerwol, geitenhaar, katoen, polyester en zelfs lamawol. Vanwege de eigentijdse designs en kleuren van deze tapijten passen ze ook gerust in een modern interieur.

Van Besouw tapijt tapijten kopen op maat bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Van Besouw tapijten worden altijd verantwoord gemaakt en duurzaamheid staat voorop. U denkt dus ook aan het milieu bij het kopen van een hoogwaardig tapijt van Van Besouw.

Meer Van Besouw bij Lineo

Kijk hier voor de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer tapijten in de collectie van onze buurman Profita Comfortabel Wonen.