Interieuradvies en interieur ontwerp

Bij Lineo vinden wij het erg belangrijk om u goed te adviseren bij de verandering van uw interieur of de inrichting van uw nieuwe woning. Lineo biedt u interieuradvies en interieur ontwerp aan, ontstaan vanuit een complete collectie aan design meubelen met vele topmerken en onze grote collectie raam- en vloer bekleding. Zo kunnen onze interieuradviseurs het hele interieuradvies plan voor u maken.

 

Interieur ontwerp

Interstar-wandmeubel-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

 

Samen met u vertalen wij uw wensen in een interieur ontwerp dat bij u past. Of u nu komt voor een mooi karpet , nieuwe accessoires of voor de gehele inrichting van uw woning, onze adviseurs zijn u altijd graag van dienst.

 

Interstar-wandmeubelen-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Een gratis interieuradvies start met een vrijblijvend 1 uur gesprek bij ons in de winkel ter kennismaking en inventarisatie van uw wensen. Wanneer u op basis daarvan kiest voor Lineo en bv een compleet interieuradvies nodig heeft, komen wij bij u thuis voor het beste interieurplan. Dan kan onze binnenhuisadviseur het complete plaatje maken door te kijken naar de sfeer, lichtinval en de ruimte. Hierbij worden uw wensen en ideeën besproken en omgezet in een interieur ontwerp. Zo kunt u precies zien hoe uw nieuwe interieur er uit komt te zien. 


Vraag hier uw gratis adviesgesprek aan. Vul het formulier in.