Eetkamertafels modern design in rond, rechthoekig of vierkant

Uw eetkamer is echt compleet met een mooie eetkamertafel. Bij Lineo Moderne Interieurs bent u aan het juiste adres voor uw ideale moderne eetkamer tafel. Wie bieden een ruim assortiment aan moderne design tafels met keuze in materialen en maten. ook voor moderne eettafels op maat voor u gemaakt bent u van harte welkom in onze showroom te Waalre. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben moderne eet tafels in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

Leolux eetkamertafels uit Nederland

Bij Lineo is een complete Leolux Studio te vinden met een zeer groot assortiment aan meubelen van Nederlands fabrikaat. In deze studio kunt u natuurlijk ook de strakke eetkamer tafels van Leolux vinden. Alle tafels van Leolux zijn van hoge kwaliteit en zijn te herkennen aan de subtiele kleuraccenten en vele mogelijkheden in uitvoering. Daardoor passen de mooie design Leolux tafels in vele moderne interieurs. Bezoek Leolux regiodealer Lineo, Select Store met perfect advies. Collectie Leolux bij Lineo.

Poliform eetkamertafels in Italiaans design

In onze showroom kunt u kennismaken met de Howard eetkamertafel van Poliform. Deze marmeren eetkamer tafel is zeer opvallend en past perfect in een modern interieur. Het tafelblad is maarliefst 2.80 meter lang en is mat marmer. Verder is de eetkamertafel Howard zeer stijlvol en modieus. Ook verkrijgbaar in 2.20 meter lang. U bent altijd van harte welkom in onze showroom om de Poliform eetkamertafel te aanschouwen. Collectie Poliform bij Lineo.

Rolf Benz eet tafels voor luxe interieurs

In onze showroom staat een uitgebreide collectie Rolf Benz meubelen. Een combinatie van elegantie met de beste ambachtelijke houtbewerking; zo is de collectie van de eetkamertafels van Rolf Benz het best te beschrijven. Samen met een ruime keuze in de uitvoering van de tafels. Tafels in eiken naturel, eiken zwart gebeitst of Amerikaans noten geven uw interieur een boost. Kies voor rond, ovaal of rechthoekig en kom naar de showroom van Lineo om de bijzondere kwaliteit van Rolf Benz tafels zelf te ervaren. Collectie Rolf Benz bij Lineo.

Een nieuwe eetkamer tafel met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

Met de juiste keuze eetkamer tafels voor uw interieur haalt u een echte sfeermaker in huis. Uitgebreid tafelen met vrienden en familie of samen huiswerk maken met de kids. Een tafel is een belangrijk onderdeel van uw persoonlijke interieur. Weet u welke moderne design tafel het meest geschikt is voor uw situatie of twijfelt u nog? Ga dan eens in gesprek met onze interieurstylisten. Zij helpen u graag en geven deskundig advies. Meer eet tafels in de collectie van onze buurman Profita Comfortabel Wonen