Eetkamertafels modern design in rond, rechthoekig of vierkant

Uw eetkamer is echt compleet met een mooie eetkamertafel. Bij Lineo Moderne Interieurs bent u aan het juiste adres voor uw ideale moderne eetkamer tafel. Wie bieden een ruim assortiment aan moderne design tafels met keuze in materialen en maten. ook voor moderne eettafels op maat voor u gemaakt bent u van harte welkom in onze showroom te Waalre. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben moderne eet tafels in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

Bert Plantagie moderne eetkamertafels

Een goede tafel vervult veel verschillende rollen, vertelt het verhaal van uw leven en vertaalt dat naar uw interieur. Om een perfecte match te kunnen garanderen, biedt Bert Plantagie veel verschillende modellen, vormen, maten en personalisatieopties aan. Denk daarbij aan een afwijkende randafwerking, kleurolie of lakkleur. Vrijwel altijd heeft u de keuze uit verschillende soorten hout en diverse decors zoals Dekton of keramiek. Bij Bert Plantagie kunt u kiezen, zonder compromissen. Collectie Bert Plantagie bij Lineo.

Leolux eetkamertafels uit Nederland

Bij Lineo is een complete Leolux Studio te vinden met een zeer groot assortiment aan meubelen van Nederlands fabrikaat. In deze studio kunt u natuurlijk ook de strakke eetkamer tafels van Leolux vinden. Alle tafels van Leolux zijn van hoge kwaliteit en zijn te herkennen aan de subtiele kleuraccenten en vele mogelijkheden in uitvoering. Daardoor passen de mooie design Leolux tafels in vele moderne interieurs. Bezoek Leolux regiodealer Lineo, Select Store met perfect advies. Collectie Leolux bij Lineo.

Rolf Benz eet tafels voor luxe interieurs

In onze showroom staat een uitgebreide collectie Rolf Benz meubelen. Een combinatie van elegantie met de beste ambachtelijke houtbewerking; zo is de collectie van de eetkamertafels van Rolf Benz het best te beschrijven. Samen met een ruime keuze in de uitvoering van de tafels. Tafels in eiken naturel, eiken zwart gebeitst of Amerikaans noten geven uw interieur een boost. Kies voor rond, ovaal of rechthoekig en kom naar de showroom van Lineo om de bijzondere kwaliteit van Rolf Benz tafels zelf te ervaren. Collectie Rolf Benz bij Lineo.

Een nieuwe eetkamer tafel met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

Met de juiste keuze eetkamer tafels voor uw interieur haalt u een echte sfeermaker in huis. Uitgebreid tafelen met vrienden en familie of samen huiswerk maken met de kids. Een tafel is een belangrijk onderdeel van uw persoonlijke interieur. Weet u welke moderne design tafel het meest geschikt is voor uw situatie of twijfelt u nog? Ga dan eens in gesprek met onze interieurstylisten. Zij helpen u graag en geven deskundig advies. Meer eettafels in de collectie van onze buurman Profita Wonen.