Forbo PVC, vinyl en marmoleum vloeren

Forbo dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Wilt u onderhoudsvriendelijk en levenslang woonplezier? Dan bent u bij het merk Forbo aan het juiste adres. Bij Lineo Moderne Interieurs hebben wij een grote collectie marmoleum vloeren, PVC en vinyl van Forbo Flooring Systems. Dit merk staat al meer dan 100 jaar hoog aangeschreven en blijft innoveren. Vloeren van Forbo hebben veel voordelen. In onze showroom in Aalst-Waalre, nabij Eindhoven, kunt u de vloeren zien en voelen. Onze professionele verkoopadviseurs staan voor u klaar.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Marmoleum-vloeren-forbo-kopen-bij-dealer-Lineo-Moderne-Interieurs-regio-EindhovenMarmoleum vloeren

Forbo produceert uiterst sterke en krachtige marmoleum vloeren, gemaakt van o.a. lijnolie, hars en kalksteen. Marmoleum vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud, zeer hygiënisch en onbreekbaar. Levenslang woonplezier dus! De vloerbedekking is leverbaar in banen, tegels en click varianten. De eenvoudige Marmoleum Click panelen zijn handig in elkaar te schuiven. Bij Lineo kunt u de marmoleum vloeren van Forbo persoonlijk op uw eigen interieur afstemmen. Lineo verzorgt voor u het gehele proces. We komen bij u thuis meten en leggen zoals u dat wenst.

Marmoleum-Click-vloerbedekking-Forbo-kopen-bij-erkend-dealer-Lineo-regio-EindhovenPVC vloeren

Ook biedt Forbo sterke en vormvaste PVC vloeren. In ons ruime assortiment vindt u verschillende soorten PVC vloeren met verschillende dessins. Er is keuze uit hout motief, strak beton look, stroken en vierkante motieven. PVC vloeren garanderen u de look van een houten vloer, met de kracht van een ijzersterke vloer. Een PVC vloer is slijtvast, onderhoudsvriendelijk en tevens eenvoudig schoon te maken. Ideaal dus voor een groot gezin, kleine kruimelaars maar ook huisdier liefhebbers.

Forbo PVC vloeren marmoleum bij showroom Lineo Moderne Interieurs regio EindhovenVinylvloeren / Novilon

Novilon is een vinylvloer die gemakkelijk is in onderhoud en comfortabel dempt: een hele stille vloer. De geluiddempende werking vermindert het contact- en omgevingsgeluid van de vloer. Novilon vloeren hebben een mooie rijke matte uitstraling, zijn sterk en ideaal te combineren met een vloerverwarming. Lineo Moderne Interieurs biedt een ruime keuze in dessins en verschillende kleuren. U bent van harte welkom om de vloeren in onze showroom te komen bekijken.

Novilon-Forbo-vloerbekleding-vinyl-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-regio-Eindhoven