Kleinmeubelen; Moderne bijzetmeubelen als hockers, krukjes, planten- of bijzettafeltjes van hout, steen, stof of metaal.

Lineo's kleinmeubelen zijn stuk voor stuk design juweeltjes en geven uw interieur een luxe en bijzondere uitstraling. Eigentijdse bijzetmeubelen waar design en functie hand in hand gaan. Een prachtig design krukje, een extra tafeltje, een hocker als voetenbank of een heerlijk kleed. Functionele woonaccessoires van topmerken vindt u door onze gehele showroom heen. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben moderne kleinmeubelen in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

Bert Plantagie kleinmeubelen

Alle bert plantagie kleinmeubelen zijn door de uitgebreide materiaal- en kleurkeuzemogelijkheden uitstekend te mixen met andere bert plantagie meubels. Zo creëert u eenvoudig een uitgebalanceerd geheel. Collectie Bert Plantagie bij Lineo.

Leolux bijzet meubelen

Een moderne zithoek kan nu ook gecomplementeerd worden met een prachtige design bijzettafel van Leolux. In hippe, felle kleuren of in andere harde materialen. Een bijzetter van Leolux is vaak voorzien van een handgreep zodat u het meubel eenvoudig kunt verplaatsen.

Montis bijzettafeltjes en poufs

Bijzettafeltjes van Montis zijn er in mooie sprekende doch subtiele kleuren en zijn handig te verplaatsen. Met de ronde poef geeft Montis een heerlijk kleuraccent in uw interieur en heeft u een extra zitplek in huis. Collectie Montis bij Lineo.

Poliform bijzettafels showroomSALE

Meubelen met korting / ShowroomSALE: Poliform Soori bijzettafel

Poliform Soori bijzettafel

  • uitvoering in metaal
  • kleur Antique Bronze
  • Van € 3.623,- voor € 1.812,-.

Collectie Poliform showroomsale bij Lineo.

Rolf Benz moderne bijzettafels

Rolf Benz heeft in onze showroom meerdere bijzettafeltjes staan. Stuk voor stuk moderne kleinmeubelen in diverse uitvoeringen. Gemaakt van lichte materialen zodat u ze gemakkelijk kunt verplaatsen.

Een nieuwe bijzettafeltje of kastje met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

Een bijzetter is een veel gevraagd interieuritem. Het is immers handig om altijd een plekje bij de hand te hebben voor uw boek of kopje koffie. Hecht u ook waarde aan het uiterlijk van zo'n bijzettafel, dan bent u bij Lineo aan het juiste adres. De mooiste materialen en kleuren en vaak een onzichtbaar verwerkte handgreep. Kiest u voor een salontafel in het midden, dan kunt u nog steeds gebruik maken van een handige bijzetter naast uw bank. Een bijzettafel in een mooi design staat ook goed in uw slaapkamer als nachtkastje.

Kijk ook eens naar de slaapkamers in de collectie van onze buurman Profita Wonen