De Sede lederen zitmeubelen voor een luxe interieur

De Sede collectie banken en relaxfauteuils
De Sede maakt comfortabele banken en relaxfauteuils op een ambachtelijke manier. Subliem zitcomfort en een perfecte afwerking zijn de onderscheidende elementen van De Sede banken en relaxfauteuils. De Sede gebruikt alleen de allerbeste materialen, zo weet u dat u jarenlang plezier heeft van uw eigen De Sede. Lineo moderne interieurs presenteert voor u in de regio Eindhoven de volgende banken en relaxfauteuils van De Sede in de showroom.

Neem contact met ons op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig, bekijk alle artikelen van De Sede die nieuw binnen zijn gekomen in onze showroom of bekijk de showroom sale modellen van De Sede.

De Sede hoekbanken en banken

In de showroom van Lineo Moderne Interieurs vindt u een aantrekkelijke collectie van De Sede hoekbanken en bankstellen. Hieronder kunt u alvast wat inspiratie opdoen.

De Sede bank DS 87

DS 87 bank De Sede dealer Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven

DS 87 bankstel De Sede

Design: Antonella Carpitta

Bank DS 87, die u vindt in onze showroom, is een vierzitter in zwart Touch leder. Het design is van Antonella Scarpitta; Italiaanse elegantie. Stijl en comfort zijn overduidelijk aanwezig in deze prachtige bank. Heldere vormen in combinatie met verborgen functies. De verstelbare rug geeft verschillende zitposities. Het rugkussen kan zowel laag als hoog over de leuning gelegd worden. Actief zitten of relaxed liggen; aan u de keus. Kom naar onze showroom om de bank zelf te proberen / te voelen. Onze deskundige verkoopmedewerkers laten u graag de mogelijkheden zien.

De Sede draaibank DS 167

DS 167 draaibank De Sede dealer Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven

DS 167 draaibare bank De Sede

Design: Hugo de Ruiter

Bank DS 167 heeft een organische vorm en een modern uiterlijk. De rug van de bank is verdeeld in 2 segmenten die om de gehele bank kunnen draaien. Zo kunt u zelf kiezen naar welke kant u zit. Ook voor twee personen is dit een ideale bank wanneer u bijvoorbeeld TV wil kijken en uw partner juist een boek wil pakken; draai de ruggen dan van elkaar af. Kom naar onze showroom om de bank zelf te proberen. Onze deskundige verkoopmedewerkers laten u graag de mogelijkheden zien. Modular seating system with movable backrest.

De Sede hoekbank DS 748

DS 748 hoekbank De Sede dealer Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven

DS 748 hoekbank De Sede

Design: De Sede Design-Team

Hoekbank DS 748 is een bank met volumineuze zit- en rugkussens en geven een relaxed gevoel. Deze zeer comfortabele bank heeft zichtbare plooien op de zittingen die karakteristiek zijn voor dit model. Door de teruggeplaatste poten krijgt de bank een haast zwevend uiterlijk. In onze showroom staat deze luxe hoekbank voor u opgesteld in kwaliteitsleder 'Select' in de kleur Kit. Kom in onze showroom het zitgevoel ervaren.

De Sede DS 450 bank

DS 450 bank De Sede dealer Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven

DS 450 bankstel De Sede

Design: Thomas Althaus

De DS 450 van De Sede kan het best worden omschreven als een dubbele relaxfauteuil met individuele mogelijkheden. Designer Thomas Althaus laat met dit ontwerp zien dat hij een meester in transformatie is. Met slechts 2 bewegingen van uw pols gaat het zitmeubel van een 2-zitsbank naar een dubbele relaxfauteuil. Wegklapbare armleuningen, zachte hoofdsteunen, verstelbare rugleuningen en verlengde zitting. Een bijzonder zitmeubel met hoog comfort.

De Sede fauteuils, relaxfauteuils, clubfauteuils

In de showroom van Lineo Moderne Interieurs vindt u een aantrekkelijke collectie van De Sede fauteuils, relaxfauteuils en clubfauteuils. Hieronder kunt u alvast wat inspiratie opdoen.

De Sede fauteuil DS 343

DS 343 fauteuil De Sede dealer Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven

DS 343 fauteuil De Sede

Design: De Sede Design-Team & Bart van der Heyden

DS 343 is een moderne fauteuil die is gebaseerd op een zitstudie door zitexpert en fysiotherapeut Bart van der Heyden. De armstoel beweegt met de bewegingen van de persoon mee en nodigt uit tot wisselen van zitpositie. De stoel geeft een ergonomische zitpositie. Tevens bewijst de stoel, verkrijgbaar met voetenbank, dat het juiste zitgevoel perfect samengaat met een prima uiterlijk die aan Art Deco doet denken. In de showroom van Lineo kunt u kennismaken met dit model.

De Sede fauteuil DS 31

DS 31 relaxfauteuil De Sede dealer Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven

DS 31 fauteuil De Sede

Design: De Sede Design-Team

DS 31 is een klassieker, waarbij design, vakmanschap en lederkennis een tijdloos, mooi model fauteuil hebben gecreëerd. De fauteuil kussens (rugkussen en zitkussen) liggen op een met leder bekleedde houten constructie, waaronder een slanke voet is bevestigd. Het vakmanschap is duidelijk te herkennen aan de handgeregen lederen veters. De positionering en uitvoering van de armleggers geven het zitmeubel karakter mee en nodigen uit om te relaxen. Er is een bijpassende voetenbank leverbaar.

De Sede relaxfauteuil DS-277

DS 277 relaxfauteuil De Sede dealer Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven

DS 277 relaxfauteuil De Sede

Design: Christian Werner

Het ontwerp van de DS 277 is van Christian Werner. De stoel kan naar keuze aan de binnenzijde en buitenzijde in een andere kleur of ledersoort worden bekleed. Zo ontstaat er een fauteuil naar uw persoonlijke smaak. Met een verstelbare hoofdsteun en een onzichtbaar weggewerkte voetensteun die eenvoudig opgeklapt kan worden, heeft u met de fauteuil DS 277 een comfortabele rustplaats in huis.

De Sede DS-255 relaxfauteuil

DS 255 relaxfauteuil De Sede dealer Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven

DS 255 relaxfauteuil De Sede

Design: De Sede Design-Team

De DS 255 fauteuil van De Sede, met een tilt mechanisme in de basis, zorgt voor ultiem comfort in zitten. Verkrijgbaar met lage of hoge rug. De versie met hoge rug is voorzien van een uitklapbare voetensteun.

De Sede DS-278 moderne stoelen met luxe uitstraling

DS 278 fauteuil De Sede dealer Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven

DS 278 moderne stoelen De Sede

Design: Christian Werner

Welkom thuis! De nieuwe DS-278 kon wel eens uw favoriete stoel worden. Een fauteuil om heerlijk in weg te dromen, te ontspannen, te lezen of te luisteren naar muziek... Kortom: uw eigen goede gevoel stoel. De Sede presenteert met de DS-278 fauteuil een moderne klassieker. Tijdloos design, voor nu en voor altijd.

De Sede salontafels / bijzettafels

In de showroom van Lineo Moderne Interieurs vindt u een aantrekkelijke collectie van De Sede salontafels en bijzettafels. Hieronder kunt u alvast wat inspiratie opdoen.

De Sede salontafel DS 3011

DS 3011 salontafel De Sede dealer Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven

DS 3011 salontafel De Sede

Design: De Sede Design-Team

Salontafel DS 3011 combineert verschillende materialen en geeft de koffietafel een indrukwekkend uiterlijk. Het tafelblad is voorzien van een hoge kwaliteit lederen strip rondom. Dit model is leverbaar in meerdere kleuren, formaten en materialen. Vraag onze deskundige verkoopmedewerkers naar alle mogelijkheden.

De Sede luxe ledersoorten

Onderstaand laten wij graag een voorbeeld aan u zien van een drietal leersoorten van De Sede meubelen, omdat deze redelijk uniek zijn in hun soort. Het wordt beschouwd als de beste kwaliteit. Een foto zegt niet alles, dus komt u gerust naar onze showroom om zelf te ervaren hoe de leerstalen eruit zien en voelen. Of maak kennis met een aantal zitmeubelen die uitgevoerd zijn in dit bijzondere kwaliteitsleder.

De Sede DS-Naturale leder

DS naturale leder De Sede dealer Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven

DS Naturale leder De Sede

Natuurlijk Nappa leder met een dikte van 1.5-1.7 mm heeft alle positieve eigenschappen van natuurlijk materiaal. Het is uitzonderlijk zacht en soepel met een haast zijdezacht gevoel.

De Sede DS-Select leder

DS select leder De Sede dealer Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven

DS Select leder De Sede

Nappa leder, licht gepigmenteerd met een dikte van 1.2-1.4 mm met zichtbare poriën en gebruikssporen. Na het kleuren van het leder wordt een speciale finish toegepast die het leder beschermt en het natuurlijke uiterlijk behoudt.

De Sede DS-Touch leder

DS Touch leder De Sede dealer Lineo Moderne Interieurs in regio Eindhoven

DS Touch leder De Sede

Het neusje van de zalm: De Sede DS-Touch leder. Natuurlijk Nappa leer met een dikte van 1.2 mm. De leersoort DS Touch van De Sede is van de allerbeste kwaliteit. Een zijdezachte onbehandelde fijne huid.

Alle aandacht van De Sede dealer Lineo voor u

De Sede staat bekend om haar lederen zitmeubelen die perfect passen in een luxe interieur. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de bankstellen, hoekbanken en relaxfauteuils. In onze showroom dichtbij Eindhoven kunt u kennismaken met onze collectie De Sede meubelen. U bent van harte welkom in onze winkel. Loop eens binnen of maak een afspraak.