FSM relaxfauteuils, fauteuils, banken en sofa's

FSM, Frank Sitzmöbel, richt zich op het ontwikkelen en produceren van moderne relaxfauteuils, stoelen en banken / sofa's met speciale relaxfuncties. De moderne design meubel collectie van FSM heeft een hoog zitcomfort en is van de beste kwaliteit. FSM is een dochteronderneming van De Sede.

Neem contact met ons op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is, bekijk alle artikelen van FSM die nieuw binnen zijn gekomen in onze showroom of bekijk de showroom sale modellen van FSM.

FSM fauteuils en relaxfauteuils

In de showroom van Lineo Moderne Interieurs vindt u een aantrekkelijke collectie van FSM fauteuils en relaxfauteuils. Hieronder kunt u alvast wat inspiratie opdoen.

FSM AIK relaxfauteuils

FSM relaxfauteuils Aik

Relaxfauteuil Aik FSM

Design: Georg Appeltshauser

Fauteuil Aik heeft een modern, opvallend design en is voorzien van een ongekend zitcomfort in iedere positie. De stoel is uitgerust met een ergonomische rugsteun en heeft een extra lange voetensteun.

FSM Pavo relaxfauteuils

FSM relaxfauteuils Pavo

Relaxfauteuil Pavo FSM

Design: Markus Hartmann

Pavo heeft vele gezichten. Dan weer een elegante combinatiefauteuil, dan weer een comfortabele relaxfauteuil met opmerkelijke functionaliteit. De veelzijdigheid dankt Pavo aan de speciaal ontwikkelde mechaniek van FSM. Het in hoogte verstelbare, uitklapbare hoofdkussen en de buitengewoon lange voetsteun zorgen voor optimaal comfort. De zithoekinstelling verhoogt dit comfort nog verder en zorgt samen met het draaibare onderstel voor maximale flexibiliteit.

FSM Pli relaxfauteuils

FSM draaibare relaxfauteuils Pli

Relaxfauteuil Pli FSM

Design: Stefan Heiliger

Fauteuil Pli bestaat uit twee delen, beiden roterend om hun eigen as. Dit resulteert in ongelimiteerde flexibiliteit; gebruik als armstoel, voetenbank of plankje voor uw tijdschrift. Deze designfauteuil kan desgewenst ook in twee kleuren worden uitgevoerd. Kom in onze showroom proberen hoe de stoel aanvoelt en ervaar zelf deze comfortabele stoel in onze woonwinkel in Aalst-Waalre tegen Eindhoven. U kunt het comfort van de FSM stoelen het beste zelf ervaren.

Alle aandacht van FSM dealer Lineo voor u

FSM staat bekend om haar moderne relaxfauteuils en banken, soms aangevuld met speciale relaxfuncties. Het zitcomfort is dan ook van hoge kwaliteit. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over deze zitmeubelen. In onze showroom dichtbij Eindhoven kunt u kennismaken met onze collectie FSM meubelen. U bent van harte welkom in onze winkel. Loop eens binnen of maak een afspraak.