Wood & Washi Japanse papieren zonwering dealer Lineo

Wood & Washi dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Het merk Wood & Washi staat voor moderne papieren binnenzonwering gebaseerd op de traditionele Japanse Shoji-panelen. Verkrijgbaar als papieren rolgordijnen, paneelgordijnen en lamellen. De gordijnen van Japans papier zijn altijd voorzien van baleinen; hout, chroom, RVS of supermodern RVS ingelegd met echt hout. Wood en Washi papiergordijnen geven uw woning een moderne, luxe uitstraling.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Wood & Washi gordijnen raamdecoraties bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Wood & Washi Rollo rolgordijnen van Japans papier.

wood-&-washi-rollo-rolgordijnen-met-baleinen-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

De transparant geweven papieren in de kleuren wit, bruin en lichtgrijs alsook in origineel-Washi filteren het zonlicht en zorgen voor een aangename sfeer. Voor de decoratieve paneelverdeling zorgen baleinen in aluminium alsook in chroom, rvs-look, zwart en brons. Aluminiumdragers ingelegd met echt hout geven de Rollo Shades van Wood & Washi een elegante look. Groot pluspunt: voor ramen van ongelijke hoogte maken wij de Rollo's op verzoek zodanig dat de baleinen op gelijke hoogte doorlopen.

Wood en washi rollo transparante rolgordijnen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven
Wood-&-washi-rollo-ondoorzichtige-rolgordijnen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Wood & Washi Flow moderne papieren gordijnen bij Wood & Washi dealer Lineo.

Wood-&-washi-flow-gordijnen-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Het decoratiesysteem Flow van Wood & Washi maakt het toepassen van verschillende soorten doeken mogelijk. Doeken die het licht filteren en inkijk voorkomen, en onafhankelijk van elkaar verticaal kunnen worden opgetrokken of neergelaten. Naar wens kunnen delen van het raam bedekt of onbedekt gelaten worden. Door decoratieve contragewichten van RVS toe te passen kunnen ook grote doeken tot 3 meter breed over de gehele breedte vederlicht worden bediend. Flow kan gebruikt worden als raamdecoratie, ruimteverdeler of afschermer van werkplekken. Flow kan minimalistisch worden uitgevoerd in Japans papier (Washi) of in transparant geweven papier in drie natuurlijke kleuren, naar keuze met een border (9 cm) van kostbaar tapisserie.

Wood & Washi raamdecoraties flow papieren gordijnen Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven
Wood & Washi japans papieren gordijn bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven
Wood & Washi flow shades raambekleding bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven
Wood & Washi geweven papier kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven
Wood & Washi luxe gordijnen raambekleding te koop bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Wood & Washi Rollo, Flow, Banner, Panel en Sliding Doors bij Lineo Moderne Interieurs.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw Wood & Washi raamdecoratie; de Rollo rolgordijnen, het Flow optreksysteem staan hierboven beschreven. Een banner is een lamelgordijn dat per lamel uitgevoerd kan worden in verschillende segmenten en kleuren zodat eenvoudige lamellen opeens een bijzondere uitstraling krijgen.

De Panel Shades van Wood & Washi zijn de moderne variant op de traditionele Japanse Shoji-panelen. Het uit gelamineerde Washi vervaardigde paneelgordijn is ideaal als decoratieve bescherming tegen inkijk, en dompelt de ruimte in een warm licht. Tweezijdig aangebrachte baleinen in aluminium of hout verdelen de Panel Shades van Wood & Washi in decoratieve segmenten. Combineert u verschillende papierkwaliteiten en kleurnuances eens voor een individueel design.

Sliding Doors van Wood & Washi zijn een variatie op de Panel Shades. Door hun bijzonder sterke laminering zijn ze ideaal als ruimteverdeler, lichte afsluiting van een kast of robuuste paneelvariant. Sliding Doors worden met baleinen van 50 mm in aluminium of aluminium met RVS-look onderverdeeld in 1 tot maximaal 3 segmenten. Desgewenst kunnen verschillende dessins en kleurnuances worden gecombineerd. Sliding Doors van Wood & Washi zijn verkrijgbaar in de kwaliteiten Laminated Washi Extra Strong (LWX-serie) met een dikte van 0,3 mm.

Maak een bezoek aan onze showroom om de Wood & Washi te ervaren.