Eetkamerstoelen voor uw moderne interieur

Voor stijlvolle, duurzame moderne eetkamerstoelen bent u bij Lineo Moderne Interieurs aan het juiste adres. Ruimte keuze moderne design eetkamerstoelen in stof en leder. Kies voor stoelen met of zonder armleuning, verstelbare rug, wielen of diverse soorten poten in hout, RVS of kunststof. Er is een zeer ruime keuze in stoffen en kleuren. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben moderne eetkamerstoelen in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

Bert Plantagie moderne eetkamerstoelen

Een design meubel helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wensen? Ga uw gang, make it yours! Eetkamerstoelen van Bert Plantagie zijn er in heel veel uitvoeringen, kleuren en modellen. En ziet u graag een combinatie van twee stoffen terug in één stoel? Bij de Bert Plantagie collectie eetkamerstoelen kan dat. Collectie Bert Plantagie bij Lineo.

Leolux kleurrijke eetkamerstoelen gemaakt in Nederland

Lineo is Leolux Selectstore, dit houdt in dat bij onze meubelzaak een grote collectie moderne eetkamer stoelen van Leolux te bewonderen is. Eetkamerstoelen van Leolux zijn van hoge kwaliteit en uitermate geschikt voor uw moderne interieur. Leolux staat bekend om haar scala aan verschillende kleuren leer en haar exclusieve accenten. Ook biedt Leolux een uitgebreide keuze in armleggers en poten. Wij helpen u graag bij uw keuze, onze professionele binnenhuisadviseurs kennen alle mogelijkheden. Collectie Leolux bij Lineo.

Montis lederen eetkamerstoelen 'Made in Dongen'

De Montis lederen eetkamerstoelen in onze showroom zijn compact, chic en comfortabel. Voorzien van handige wielen. Collectie Montis bij Lineo.

Rolf Benz eetkamerstoelen bij Lineo

U vindt bij ons verschillende soorten eetkamerstoelen van erkend designbedrijf Rolf Benz. U kunt de Rolf Benz stoelen naar wens laten bekleden, passend bij uw interieur. Afhankelijk van uw inrichting en woonwensen zijn de stoelen verkrijgbaar in mat chroom of glazend chroom. Bij Lineo Moderne Interieurs heeft u de keuze uit de mooiste collectie Rolf Benz (eetkamer)stoelen, u bent van harte welkom voor perfect advies. Collectie Rolf Benz bij Lineo.

Willisau

Eetkamerstoelen van Willisau met Dondola techniek. Niet meer stilzitten maar subtiele beweging. Er is ruime keus in afwerkingsmogelijkheden en kleuren. Stoelen van Willisau zijn van exclusieve Zwitserse kwaliteit. Collectie Willisau bij Lineo.

Een nieuwe eetkamerstoel met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

Een eetkamer is een essentieel element in uw interieur. Kies daarom met aandacht en zorg uw eetkamer meubelen. Comfortabele eetkamerstoelen met verstelbare rugleuningen geven u de mogelijkheid lang na te tafelen met uw gasten. Er zijn stoelen in vele kleuren en stoffen die stuk voor stuk een aanwinst zijn voor uw eetkamer. Zowel in functionaliteit als uiterlijk. Kijk ook eens bij onze collectie eetkamertafels en maak een mooi geheel. Of kies voor een bijpassend karpet.

Meer eetkamerstoelen in de collectie van onze buurman Profita Wonen.