Moduleo luxe vinyl designvloeren in houtmotief of tegelmotief

Moduleo dealer Lineo designvloeren modern wonen

Moduleo® luxe vinylvloeren, perfect voor residentieel gebruik door het onderhoudsgemak en de verbluffende, bijna echte hout- en steeneffecten. Laat u adviseren en maak uw keuze uit zwevende (los gelegde) vloeren of gelijmde (vaste) vinylvloeren. De collecties bestaan uit hout- en steenmotieven en worden vakkundig door ons gelegd.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Laat u inspireren op deze pagina Moduleo vloeren, of ga direct naar: 1. Moduleo collectie Impress 2. Moduleo collectie LayRed 3. Moduleo collectie Select 4. Moduleo collectie Transform


Moduleo Impress


Moduleo® Impress is een eerbetoon aan de kracht en pracht van de natuur. De naam vertelt meteen waar de collectie voor staat: een impressionante reliëfdruk geeft de vloer een natuurgetrouw gevoel en uitzicht. Onderstaande vloeren zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. In onze winkel vindt u alle grote kleurstalen terug zodat u eenvoudig kunt kiezen.

Moduleo Impress Bohemian visgraat vinyl vloeren

Moduleo Impress Bohemian

Foto links: Duik in het verleden met deze rustieke verweerde visgraat. Het bekende patroon van de Hongaarse punt ademt pure elegantie en stijl uit. Foto rechts: Wek de indruk van een behandelde klassieke vloer die tegen een stootje kan. Het witgrijze pastelkleurenpallet schept een rustiek kantje met een comfortabele uitstraling.

Moduleo Impress Castle Oak klassieke vinylvloeren

Impress Moduleo Castle Oak

Foto: Het variabele kleurenpalet en de opvallende textuur zijn een kopie van de unieke houtpatronen uit de natuur, maar dan met de voordelen van een kwalitatieve vinylvloer.

Moduleo Impress Country Oak vinyl vloeren in landelijk design

Moduleo Impress Country Oak

Foto: De diepe warme nuances zorgen voor een stijlvolle toets in eender welke kamer. Het subtiele knoopdetail zorgt voor authenticiteit.

Moduleo Impress Laurel Oak vinyl eiken vloeren

Moduleo Impress Laurel Oak

Foto links: Geef uw living, kantoor of handelszaak een stijlvolle update met deze klassieke en natuurlijke look. De meerlagige structuur zorgt voor optimale akoestische prestaties en een voortreffelijke isolatie. Foto rechts: Trakteer uw interieur op een traditionele vloer die een gemoedelijke sfeer uitstraalt.

Moduleo Impress Mustang Slate vinyl natuursteen / leisteen vloeren

Moduleo Impress Mustang Slate

Foto links: De talloze kleurschakeringen en voelbare structuur verraden de buitengewone precisie waarmee deze delicate leisteen is vervaardigd. Foto rechts: Een leisteen die uitblinkt in onderhoudsgemak en kwaliteit. Geef uw interieur een moderne uitstraling met een natuurlijke indruk.

Moduleo Impress Santa Cruz vinyl designvloeren

Moduleo Impress Santa Cruz

Foto links: De veelzijdigheid van een Scandinavisch gevoel verveelt nooit. Laat u keer op keer verrassen door de vele lichte kleurschakeringen en zachte uitstraling. Foto rechts: Het strenge karakter van deze donkere houten brengt uw interieur in vervoering door haar sterke decoratieve waarde en luxueuze uitstraling.

Moduleo Impress Sierra Oak vinyl design vloeren

Moduleo Impress Sierra Oak

Foto links: Grijp terug naar de oorsprong van een veelzijdige en breed toepasbare vloer voor een integere uitstraling waar iedereen van hou(d)t. Foto rechts: De unieke nerfstructuur resulteert in een omgeving waar inspiratie en duurzaamheid hand in hand gaan. Onderstaande vloeren zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. In onze winkel vindt u alle grote kleurstalen terug zodat u eenvoudig kunt kiezen.


Moduleo LayRed®


Moduleo LayRed click vloeren vinyl

Je woning renoveren? LayRed® vloert elke uitdaging. LayRed® is een meerlaagse PVC-vloer die stijlvol design koppelt aan ongeëvenaard comfort en weergaloze sterkte. Dankzij de geïntegreerde ondervloer leg je LayRed® makkelijk over om het even welke bestaande vloer, zonder voorbereidende egalisering. Hierdoor vermindert eveneens het transmissiegeluid met maar liefst 21dB / 10dB Lin!

Moduleo LayRed Brio Oak kunststof vloeren vinyl

Moduleo LayRed Brio Oak

Foto: Een authentieke, natuurlijke vloer met een zacht gebleekt effect dat een tijdloze stempel drukt op elk interieur.

Moduleo LayRed Classic Oak kunststof vloeren modern klassiek

Moduleo LayRed Classic Oak

Foto links & rechts: Geïnspireerd door de natuur. En gemaakt om er steeds prima uit te zien: haarscherpe details, weinig herhalingen en mooie texturen.

Moduleo LayRed Cantera kunststof stenen vloeren in tegelmotief

Moduleo LayRed Cantera

Foto's: De weelderige donkere tinten met een natuurlijk effect bezorgen de kamer een Bourgondische sfeer. In combinatie met elegante stoffen kunt u een duidelijk designstatement maken.

Moduleo LayRed Country Oak kunststof vloeren landelijk klassiek

Moduleo LayRed Country Oak

Foto links en rechts: Charmant en karaktervol.Een vinylvloer met een zeer interessant verhaal.En een schitterende toekomst in uw interieur.

Moduleo LayRed Jetstone kunststof betonlook vloeren steenoptiek

Moduleo LayRed Jetstone

Foto's: Geef een moderne look aan elke kamer met deze zachte betonvloer. Waterdicht en gemakkelijk in onderhoud.

Moduleo LayRed Midland Oak moderne kunststof vloeren in houtmotief

Moduleo LayRed Midland Oak

Foto links:Een weelderig design in rijke honingtinten: prettig om naar te kijken en gemakkelijk om te onderhouden. Foto rechts: Laat je verleiden door de uitnodigende combinatie van golvende lijnen en uitgesproken knopen, warme bruintinten en volle houtschakeringen.

Moduleo LayRed Venetian Stone moderne tegelvloeren in vinyl

Moduleo LayRed Venetian Stone

Foto: Vinyltegels in authentieke Italiaanse stijl. Mooi gemarmerd. Even waterbestendig als hun keramische evenknie. Maar zachter en warmer in aanvoelen.


Moduleo Select


Ons Select-assortiment biedt een ruime keuze van hout- en steeneffecten, die u toelaten om uw unieke ruimte te creëren. De Select vloeren zijn makkelijk schoon te maken en slijtvast door de vlekbestendige Protectonite-laag. Onderstaande vloeren zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. In onze winkel vindt u alle grote kleurstalen terug zodat u eenvoudig kunt kiezen.

Moduleo Select Brio Oak; klassiek landelijke houten vloeren in kunststof

Moduleo Select Brio Oak

Foto links: Een authentieke, natuurlijke vloer met een zacht gebleekt effect dat een tijdloze stempel drukt op elk interieur. Foto rechts: De warme, zachte tinten van eik geven zowel klassieke als moderne interieurs een huiselijk gevoel.

Moduleo Select Cantera tegelvloeren in kunststof vinyl

Moduleo Select Cantera

Foto: Barkrukken die versleept worden. Een glas dat omvalt. Een moderne vloeroplossing moet tegen een stootje kunnen. Dankzij de slijtlaag en de Protectonite beschermlaag zijn de Moduleo®-vloeren niet alleen robuust maar ook onderhoudsvriendelijk.

Moduleo Select Classic Oak modern klassieke vloerbekleding

Moduleo Select Classic Oak

Foto links: Een subtiele basis van zachte tinten, met een licht golvende adering voor een perfect evenwicht tussen klassiek en modern. Foto rechts: De natuurlijke bleke honingtinten van dit design zorgen voor een uitnodigende look die nauwelijks onderhoud vereist.

Moduleo Select Country Oak oud eiken vloerbekleding sfeervol kunststof

Moduleo Select Country Oak

Foto links: Dit design met zijn verouderde Woodeffect en zijn fijne textuur, straalt landelijke charme uit. Dit is de perfecte keuze voor het authentieke 'eikgevoel' dat zowel in traditionele als in klassieke kamers tot zijn recht komt. Foto rechts: De rijke uitnodigende tinten passen perfect bij de Darke textuur en creëren een visueel verbazend design dat warmte en karakter introduceert in iedere ruimte van uw woning.

Moduleo Select Jetstone zachte betonvloeren

Moduleo Select Jetstone

Foto: Geef een moderne look aan elke kamer met deze zachte betonvloer. Waterdicht en gemakkelijk in onderhoud.

Moduleo Select Midland Oak vloerbekleding kunststoffen houten planken

Moduleo Select Midland Oak

Foto: Een klassieke, veilige vloerkeuze met een speelse, lichte touch. Geïnspireerd door zonovergoten houtsoorten.

Moduleo Select Venetian Stone vinyl zandsteen vloeren

Moduleo Select Venetian Stone

Foto links: Een elegante en veelzijdige moderne zandsteen die aanzien verleent aan het interieur en gegarandeerd een blijvende indruk nalaat. Foto rechts: Een elegante en veelzijdige moderne zandsteen die aanzien verleent aan het interieur en gegarandeerd een blijvende indruk nalaat.


Moduleo Transform


Moduleo® Transform is voorzien van een dikkere slijtlaag en is daarom ideaal voor commerciële ruimtes of in de vaakst gebruikte ruimtes in de woning. Deze vloeren zijn ook een goede keuze voor projecttoepassingen. De Protectonite PU-beschermlaag zorgt ervoor dat de Transform-vloeren een uitstekende vlekbestendigheid bieden. Onderstaande vloeren zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. In onze winkel vindt u alle grote kleurstalen terug zodat u eenvoudig kunt kiezen.

Moduleo Transform Azuriet licht reflecterende vloeren

Moduleo Transform Azuriet

Foto links: Laat je interieur stralen met een schitterende metaaltint. Het licht dat via de vloer reflecteert, zorgt voor een extra ruimtelijk gevoel. Foto rechts: De metalen tinten van dit abstracte design zorgen voor een unieke look in eigentijdse kamers. De tegel weerkaatst het licht en creëert een bijzondere sfeer in elk interieur.

Moduleo Baltic Maple lichte houtvloeren in kunststof

Moduleo Transform Baltic Maple

Foto: Dit design is met zijn zachte en ingehouden patroon geschikt voor grote retailzaken of landschapskantoorruimten.

Moduleo Blackjack Oak eiken vloerbekleding

Moduleo Transform Blackjack Oak

Foto links: De zachtgebleekte eik zorgt voor een uitgeproken, mooi afgewerkte look. Gegarandeerd een commercieel succes. Foto rechts: Laat je raken door dit charmante samenspel van kleurtonen. Je zal verrast zijn van de warmte die vinylvloeren uitstralen.

Moduleo Chester Oak klassiek houten plankenvloer

Moduleo Transform Chester Oak

Foto links: Geniet van de natuurlijke kleur en textuur van deze tijdloze klassieker en van zijn typische en karaktervolle look. Foto rechts: Geniet van de natuurlijke kleur en textuur van deze tijdloze klassieker en van zijn typische en karaktervolle look.

Moduleo Concrete vloeren betonlook vloerbedekking

Moduleo Transform Concrete

Foto links: Een sobere, stijlvolle vloer is ideaal om kleurrijke collecties extra in de verf te zetten. Foto rechts: In deze vloer worden elegante bruine en grijze kleuren met elkaar gemengd tot een elegant geheel dat zowel in hedendaagse als in klassieke commerciële omgevingen past.

Moduleo Classic Oak en Country Oak vloeren

Moduleo Transform Country Oak

Foto links Classic Oak: Wil je een uitnodigende ruimte creëren die rijk is in kleur en textuur? Zonder toegevingen te doen op het vlak van bescherming? Zoek niet verder en kies voor Classic Oak. Foto rechts Country Oak: Het gevarieerde kleurenpalet met opvallende kenmerken weerspiegelt unieke patronen die ook in de natuur terug te vinden zijn, en waarmee een rustieke maar toch ook eigentijdse vloer gecreëerd kan worden.

Moduleo Desert Stone industriële stenen tegelvloeren van kunststof

Moduleo Transform Desert Stone

Foto links: Deze authentieke steen biedt de warmte en het comfort van vinyl in combinatie met een glad, industrieel effect. Een populaire keuze die alle mogelijke vormen, maten, stijlen en looks bij elkaar brengt. Foto rechts: Deze tegel combineert een authentiek steenpatroon met de warmte en het comfort van vinyl. Het resultaat is een gladde, stenen, industriële look die elke ruimte tot leven brengt.

Moduleo Ethnic Wenge natuurlijke vinylvloeren

Moduleo Transform Ethnic Wenge

Foto links: De warmte van de Ethnic Wengé in de woonkamer met zicht op een groene omgeving zorgen voor de ultieme ontspanning. Het reliëf op de toplaag van de planken accentueert de natural look & feel. Foto rechts: De rijke chocoladetinten bezorgen dit design een heerlijke warmte. Dat gevoel wordt nog versterkt door het luxueuze vlammende patroon en uiteraard door de intrinsieke warmte van een vinylvloer.

Moduleo Jura Stone kalksteen tegelvloeren van kunststof

Moduleo Transform Jura Stone

Foto: Of u nu gaat voor een klassieke sfeer of een modern jasje, dit is de perfecte keuze voor liefhebbers van natuurlijke kalksteen. Voeg daarbij het comfortabele en warme karakter van vinyl en u begrijpt waarom deze tegel als de bestseller uit de bus komt.

Moduleo Mexican Ash plankenvloeren met houteffect

Moduleo Transform Mexican Ash

Foto links: Een verrassend houteffect met een uitgebreide waaier van kleuren die elk interieur een moderne en intieme sfeer meegeven. Foto rechts: Een verrassend houteffect met een uitgebreide waaier van kleuren die elk interieur een moderne en intieme sfeer meegeven.

Moduleo Montreal Oak houten vloeren in kunststof

Moduleo Transform Montreal Oak

Foto: Een verrassende korrel met een mooi gedetailleerde textuur die zowel moderne als intieme ruimtes de juiste sfeer geeft, inclusief commerciële voordelen zoals duurzaamheid en anti-slipwaarde.

Moduleo Sherman Oak zachte vinyl vloerbedekking

Moduleo Transform Sherman Oak

Foto links: Een luxueus, zacht en elegant design dat in elke woning gezelligheid brengt, of die nu hedendaags of traditioneel is ingericht. Foto rechts: Een luxueus, zacht en elegant design dat in elke woning gezelligheid brengt, of die nu hedendaags of traditioneel is ingericht.

Moduleo Steel Rock industriële vloerbekleding

Moduleo Transform Steel Rock

Foto: Geïnspireerd op gebruikte staalplaten, creëert dit design een moderne en industriële look & feel met het warme gevoel dat zo eigen is aan een vinylvloer.

Moduleo Verdon Oak licht eiken vloeren van vinyl

Moduleo Transform Verdon Oak

Foto: Gezellige B&B of chique hotellobby, met een Moduleo®-vloer voelen wereldburgers zich overal meteen thuis.


Moduleo® luxe vinylvloeren werden ontworpen als weerspiegeling van de unieke patronen en texturen uit de natuur. Ze combineren de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve vinyltechnologie. De producten bieden eindeloze creatieve mogelijkheden. Elke plank heeft zijn eigen karakter, waarbij vermeden wordt dat het patroon zich herhaalt. Dit geeft elke ruimte echt een unieke uitstraling. Dankzij een unieke Protectonite PU technology zijn de Moduleo® luxe vinylvloeren vlekbestendig, slipvast, waterbestendig en geluidsabsorberend. Daardoor zijn Moduleo® vloeren de ideale keuze voor elke ruimte in huis, inclusief keuken en badkamer.

Kom naar onze showroom en bekijk de collectie Moduleo vloeren in ons assortiment.