Relaxfauteuils, fauteuils met hockers & luxe zitmeubelen

Na een actieve dag heerlijk tot rust komen in het interieur van uw keuze en comfortabele zitmeubelen. De relaxfauteuils van Lineo bieden u die mogelijkheid. Relaxfauteuils hebben een geïntegreerde voetenbank of zijn samengesteld uit een comfortabele fauteuil met bijpassende hocker of voetenbank. Daarnaast biedt Lineo u ook voldoende keuze in fauteuils en stoelen om comfortabel te kunnen zitten. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben moderne relaxfauteuils in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

De Sede relaxfauteuils

Handgemaakte design relaxfauteuils van De Sede hebben een luxe uitstraling en zijn te verkrijgen in rustige en natuurlijke kleuren. Er is een ruime keus in handwerk standaard fauteuils die uiterst comfortabel zitten en uw interieur verrijken. Vraag er gerust naar bij een van onze deskundige verkoopadviseurs; zij helpen u graag. Collectie De Sede bij Lineo.

FSM relaxfauteuils

FSM maakt moderne design fauteuils, vaak met diverse ingebouwde functies. FSM is koploper in het onzichtbaar verwerken van deze relaxfuncties, waardoor de strakke uitstraling van de fauteuil behouden blijft. De design relaxfauteuils van FSM (De Sede) hebben het ultieme zitcomfort en zijn een genot voor het lichaam. Collectie FSM bij Lineo.

Leolux relaxfauteuils

De relaxfauteuils van Leolux hebben een hoog comfort en mooi design. De kleurrijke designfauteuils kunnen als centraal punt in uw woonkamer passen of als zitplaats om uw zithoek compleet te maken. Bij Lineo Moderne Interieurs kunt u een ruime keuze maken uit de luxe zitmeubelen van Leolux. Collectie Leolux bij Lineo.

Rolf Benz relaxfauteuils

De fauteuil met hoge rugleuning Rolf Benz 594 is een blikvanger en een bijzonder mooie comfortzone in één. De zachte ronde lijnen van het ontwerp zijn het visuele voorproefje op een zeer zachte, nonchalante zitting. Door de fijn uitgebalanceerde rugwelving wordt u helemaal omgeven door comfort – een echte lievelingsplek. Collectie Rolf Benz bij Lineo.

Varier relaxfauteuils Peel en Kokon

Varier is een topmerk dat ergonomische relax-fauteuils maakt die perfect aansluiten bij uw lichaam en u zo de ultieme ontspanning geven. De meubelen hebben een strakke en speelse uitstraling en zijn er in verschillende kleuren en materialen, waardoor ze goed in ieder interieur passen. Collectie Varier bij Lineo.

Een nieuwe relaxfauteuil met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

Relaxfauteuils zorgen voor het ultieme zitcomfort. De relaxfauteuils bij Lineo zijn schitterende blikvangers voor uw interieur. Ze maken uw luxe woninginrichting echt compleet. Er zijn relaxfauteuils met voetenbanken die verstopt zitten onder de stoel, of voorzien van losse hockers. U kunt ook kiezen voor een fauteuil zonder voetenbank.

Meer relaxfauteuils in de collectie van onze buurman Profita Wonen.