Hoekbanken stof en leer van topmerken regio Eindhoven

Met een hoekbank in uw woning haalt u gezelligheid in huis. Het hele gezin bij elkaar of juist alle ruimte met z'n tweetjes. Veel zitplaatsen op een klein oppervlak of een afgebakend zitgedeelte in een grote open ruimte. Een hoekbank is geschikt voor ieder interieur. Hoekbanken zijn er in vele stoffen of lederkleuren en er zijn ook mogelijkheden met weggewerkte (relax)functies voor extra zitcomfort; hoofdsteunen met opklapfunctie, verschuifbare zitdiepte, uitklapbare voetenbanken. Kom in onze showroom het comfort ervaren. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben moderne hoekbanken in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

Bert Plantagie moderne hoekbanken

Deze Odin hoekbank met strakke lijnen, super comfortabele zit en stevige rug is een van onze favoriete banken. Het basismodel heeft een ranke hoge arm; voor extra comfort kiest u de lage brede arm. De Odin is vast gestoffeerd, waarbij de optie bestaat om sierknopen in de voorzijde of achterzijde van de rug aan te brengen. Door hier een contrasterende kleur voor te nemen, krijgt deze allemansvriend een leuke persoonlijke touch. Collectie Bert Plantagie bij Lineo.

De Sede Zwitserse hoekbanken

De Sede staat voor Zwitserse topkwaliteit. Hoekbanken van De Sede zijn in onze showroom uitgevoerd in luxe leder van de beste kwaliteit; die kwaliteit is zowel zichtbaar als voelbaar. Collectie De Sede bij Lineo.

Leolux moderne design hoekbanken

Hoekbanken van Leolux zijn modern, van uitstekende kwaliteit en zijn met zorg gemaakt. Dat is terug te zien in de details en het hoge comfort. Leolux is een Nederlands familiebedrijf. Collectie Leolux bij Lineo.

Montis moderne hoekbanken

Montis hoekbanken zijn voorzien van vele opties en tot in perfectie vervaardigd. Van een perfecte stiknaad, volmaakte zitvorm, of een gedroomde stofkwaliteit. Soms op het pietluttige af. Leolux is een Nederlands bedrijf met uitstekende topontwerpers. Collectie Montis bij Lineo.

Rolf Benz hoekbanken modern design

Hoekbanken van Rolf Benz hebben een prachtig design met een ultiem zitcomfort. Absolute klasse. De hoogstaande kwaliteit zorgt voor een luxe interieur. Veel keuzemogelijkheden in kleuren, vormen en materialen. In onze showroom staan meerdere Rolf Benz hoekbanken voor u opgesteld. Collectie Rolf Benz bij Lineo.

Een nieuwe hoekbank met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

In plaats van een bankstel (twee banken) kunt u ook kiezen voor een zogenaamde hoekbank. Deze geeft een ruimtelijk en modern effect aan uw interieur. Het enige wat u dan mist, is een hoektafel tussen de twee banken in. Er zijn ook hoekbanken die hiervoor een oplossing bieden; een geïntegreerd tafeltje tussen twee zitelementen in. Zo kunt u gemakkelijk uw spulletjes kwijt en uw hoekbank netjes en overzichtelijk houden. Bij Lineo heeft u ook ruime keuze in salontafels.

Meer hoekbanken in de collectie van onze buurman Profita Wonen.