Binnenzonwering van Jasno, Luxaflex, Verosol en Wood 'n Washi kopen nabij Eindhoven

Binnenzonwering-collectie-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Wilt u graag mooie en functionele raamdecoraties? Binnenzonwering van Luxaflex of Verosol is daar uiterst geschikt voor. Onze grote collectie bestaat uit jaloezieën, twin plissés, rol- paneel- en vouw gordijnen, lamellen, silhouettes, facettes en duettes. Breng sfeer in uw huis met binnenzonwering van Verosol of Luxaflex. Voor elk raam is een passende zonwering beschikbaar, ook voor een dakraam, kiepraam, serre en bovenlicht. Voor elk interieur is er passende zonwering van Luxaflex of Verosol. U kunt kiezen uit handmatige, elektrische of afstandsbedienbare binnenzonweringen. Bij al deze mogelijkheden behoort ook de service die wij als Lineo Moderne Interieurs u graag bieden. Bij u thuis meten, advies aan huis en plaatsing van de raambekleding; het wordt allemaal voor u verzorgd. Wij heten u van harte welkom om onze hoogwaardige en grote collectie binnenzonwering te komen zien en ervaren. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om u te helpen de beste keuze te maken.

Jasno shutters binnenzonwering

Jasno shutters binnenzonwering

In onze showroom vindt u de gehele collectie Jasno shutters. Kom kijken en laat u inspireren in onze showroom. Onze deskundige verkoopmedewerkers kijken graag met u mee en kunnen u professioneel adviseren.

Luxaflex zonwering

Luxaflex plissé binnenzonwering

In onze showroom vindt u de grootste collectie Luxaflex zonwering. Wij hebben alle producten; voor elk interieur is er dus een mooie Luxaflex zonwering te vinden. Elke productgroep heeft vele variaties en kleuren die mogelijk zijn. Bijvoorbeeld de Duette Shades zijn verkrijgbaar in vele kleuren in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. De binnenzonwering van Luxaflex houden licht en warmte buiten dus u houdt het koel in de zomer en warm in de winter. Ook voor schuine ramen of andere soort ramen zijn al deze opties mogelijk. De prachtige Top Down Bottom Up Plissées zijn bovendien een lust voor het oog.

Verosol binnenzonwering

Verosol binnenzonwering jaloezieen rolgordijn kopen bij Lineo Moderne Interieurs nabij Eindhoven

De raamdecoratie van Verosol is de oplossing voor lichtreflectie- en warmteproblemen. De stoffen van Verosol zijn zo gemaakt, dat scherp licht wordt weerkaatst en tegelijkertijd geen inkijk vanaf buiten mogelijk is. Op deze manier heeft u wel uitkijk maar geen inkijk en creëert u direct meer privacy. Verosol heeft uiteenlopende soorten zonwering; Verosol rolgordijnen, Verosol gordijnen en Verosol plisségordijnen. Ook kunt u kiezen uit meerdere transparanties en uit verschillende kleuren, stoffen en dessins. Van transparant tot ondoorzichtig. Lineo Moderne Interieurs is erkend dealer van Verosol. U bent van harte welkom om de Verosol binnenzonwering te zien en ervaren bij ons in de showroom in Waalre tegen Eindhoven.

Wood and Washi binnenzonwering Japanse panelen

Wood 'n Washi Japanse panelen zonwering papier

De raamdecoratie van Wood and Washi is gebaseerd op de klassieke papieren panelen uit Japan. Uiteraard is de uitvoering gemoderniseerd; de uitstraling en het exclusieve karakter is echter behouden. Bekijk de mogelijkheden van Wood 'n Washi zonwering/raamdecoratie op onze merkenpagina of in onze showroom.

Kijk hier voor de gehele collectie raambekleding van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer binnenzonwering in de collectie van onze buurman Profita Wonen.