Collectie Raambekleding Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Raambekleding bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Binnenzonwering / Gordijnen / Inbetweens / Shutters


Raambekleding draagt bij aan de sfeer in huis, het is een belangrijk element wat kan dienen als basis maar ook als dé finishing touch van uw interieur. Daarom is het uitermate belangrijk dat u de goede keuze in raam bekleding maakt. Wij zijn er graag voor u om samen de geschikte raamdecoratie uit te kiezen. Bij ons vindt u een groot scala aan moderne design raam decoratie in diverse vormen. Strakke lijnen in basic kleuren als wit, zwart, grijs en zilver zorgen voor een prachtige eigentijdse uitstraling. Natuurlijk heeft u de keuze uit zowel effen stoffen als uit opvallende patronen. Dankzij de vele mogelijkheden van raambekleding kunt u zelf de sfeer in huis bepalen, dus kom gerust eens langs en laat u inspireren!

Binnenzonwering collectie Lineo

Luxaflex binnenzonwering kopen regio Eindhoven


Verosol binnenzonwering serre plisses raambekleding bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven


wood 'n washi japanse papieren panelen raamdecoratie

Zonwering bij Lineo Moderne Interieurs omvat een zeer uitgebreide collectie; naast raamdecoratie die de lichtinval op verschillende manieren reguleert en in diverse stijlen verkrijgbaar is, is er ook zonwering met een warmtewerende laag op het textiel en sfeervolle Japanse paneelgordijnen. Lees hier meer over onze collectie binnenzonwering.

Gordijnen collectie Lineo

De Ploeg gordijnen gordijnstoffen kopen bij showroom Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Onze verkoopadviseurs hebben verstand van gordijnen; van stoffen en materialen, van mogelijkheden, combinaties en sfeer. Ze adviseren u graag en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Maak uw keus uit overgordijnen, glasgordijnen / vitrages en inbetweens. Lees hier meer over onze collectie gordijnen.

Inbetweens collectie Lineo

Kendix gordijnen en vitrages luxe stoffen raamdecoratie

Inbetweens zorgen voor sfeer in uw interieur. Deze gordijnen zitten tussen vitrages en overgordijnen in. Door het transparante karakter kunt u nog steeds naar buiten kijken terwijl het zicht naar binnen toe (zonder gebruik van lamplicht binnen) wordt belemmerd. Inbetweens zijn er in vele kleuren en dessins. Lees hier meer over onze collectie inbetweens.

Shutters collectie Lineo

Jasno Shutters zonwering raambekleding kopen bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Met shutters creëert u sfeer in uw interieur. En maakt u zelf de keus het daglicht wel of niet binnen te laten. Lees hier meer over onze collectie shutters.


Klik hier voor een overzicht van de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer raambekleding in de collectie van onze buurman Profita Wonen.