Meubels stofferen met de mooiste meubelstoffen en leders van winkel Lineo nabij Eindhoven

Meubelstoffen. Stof als sfeermaker. Met onze meubelstoffen kunt u uw interieur een geheel nieuwe look geven. Om uw meubels of sierkussens mee te bekleden, u kunt onze stoffen op vele manieren verwerken in uw interieur. Omdat wij graag aan ieders wensen voldoen, vindt u bij ons een ruime collectie aan zeer exclusieve, moderne design stoffen en leder van hoogstaande kwaliteit. Al deze meubelstoffen zijn te kopen in eindeloos veel stijlen, kleuren, dessins en structuren. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en ervaar hoe bekledingsstof uw inrichting compleet kan maken. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben moderne meubelstoffen in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

Een nieuwe meubelstof met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

tekst

Meubels stofferen met de mooiste meubelstoffen en leders van winkel Lineo nabij Eindhoven

Meubelstoffen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Meubelstoffen. Stof als sfeermaker. Met onze meubelstoffen kunt u uw interieur een geheel nieuwe look geven. Om uw meubels of sierkussens mee te bekleden, u kunt onze stoffen op vele manieren verwerken in uw interieur. Omdat wij graag aan ieders wensen voldoen, vindt u bij ons een ruime collectie aan zeer exclusieve, moderne design stoffen en leder van hoogstaande kwaliteit. Al deze meubelstoffen zijn te kopen in eindeloos veel stijlen, kleuren, dessins en structuren. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en ervaar hoe bekledingsstof uw inrichting compleet kan maken. Onderstaande fabrikanten & designers hebben meubelstoffen in de collectie waarvan de stalen in onze showroom aanwezig zijn.

JAB Anstoetz meubelstoffen

JAB maakt prachtige, unieke stoffen van superieure kwaliteit. Modern, klassiek en romantisch, dit exclusieve merk heeft een ruime collectie bestaand uit diverse stijlen stoffen. De exclusieve interieurstoffen van JAB zijn een absolute lust voor het oog.

JAB Anstoetz meubelstoffen collectie Lineo Eindhoven

Kvadrat meubelstoffen

Kvadrat is een van de toppers op meubel- gebied. Kvadrat staat bekend om zijn mooie, moderne meubelstoffen van hoogwaardige kwaliteit. Rustige of knallende kleuren, met of zonder motief, een fijne of grove structuur, dankzij de diversiteit heeft u ruime keuze.

Kvadrat meubelstoffen collectie Lineo Eindhoven

De Ploeg meubelstoffen

De Ploeg is een internationaal topmerk dat staat voor ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen. Het heeft een diverse collectie bestaande uit talloze stoffen. Met de meubelstoffen van De Ploeg geeft u uw interieur een extra exclusieve uitstraling.

De Ploeg meubelstoffen collectie Lineo Eindhoven

Kijk hier voor de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.