Interieuradvies professioneel en op maat bij Lineo Moderne Interieurs regio Eindhoven

Advies

Welkom bij Lineo moderne Interieurs. Wij staan voor u klaar in de winkel of bij u thuis, voor een goed interieuradvies.

Maakt u graag een afspraak ? Dat stellen wij op prijs! Vul hier onder ons afspraak formulier in.

Onze ruime winkels (Lineo en Profita) zijn 6000m2 groot en verdeeld in 4 grote gespecialiseerde afdelingen. Zodoende kunt u veilig winkelen en kan iedereen op royale afstand verblijven. Als speciaalzaak zijn wij een ‘low-traffic’ winkel zodat u altijd veel eigen ruimte heeft. Het kan zijn dat u in deze tijd twijfelt over een winkelbezoek. Dan kunt u uw woonvraag telefonisch of via de mail stellen. Dan kunnen wij u ook op afstand helpen.

Wij wensen u een goede gezondheid toe!

vinkje1 Tel: 040-2222042.
vinkje1 Mail: [email protected]
vinkje1 SKYPE of ZOOM: bel ons om een afspraak te maken.
vinkje1
Plan een afspraak in de winkel, bij u thuis of online. Bel ons of plan onderaan deze bladzijde een afspraak in.

U kunt uw woonvraag telefonisch of via de mail stellen, en ook een afspraak plannen. Vul ons aanvraag formulier onderaan deze bladzijde in.

Bedankt!

Team Lineo Moderne Interieurs

Bij Lineo weten wij hoe belangrijk het is om goed advies te krijgen bij het vernieuwen van uw interieur of de inrichting van uw nieuwe woning. Lineo biedt een totaalconcept waar elk aspect van het interieur aan bod komt: design meubelen, moderne raam- en vloer bekleding en originele accessoires. Wij zijn dealer van mooie en exclusieve design topmerken. Samen creëren wij uw droom interieur.

Interieurontwerp en interieurdesign regio Eindhoven

Interstar-wandmeubel-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Onze interieurspecialisten van Lineo bieden u persoonlijk interieuradvies om uw interieurplannen te verwezenlijken. Samen met u vertalen wij uw wensen in een interieur ontwerp dat bij u past. Of u nu komt voor een mooi karpet, nieuwe accessoires of voor de gehele inrichting van uw woning, onze adviseurs zijn u altijd graag van dienst. Ons complete interieuraanbod zorgt voor een perfect totaaladvies.

Interstar-wandmeubelen-kopen-bij-Lineo-Moderne-Interieurs-Aalst-Waalre-regio-Eindhoven

Een gratis interieuradvies start met een vrijblijvend 1 uur gesprek bij ons in de winkel ter kennismaking en inventarisatie van uw wensen. Wanneer u op basis daarvan kiest voor Lineo en bv een compleet interieuradvies nodig heeft, kunnen wij u daarna ook thuis bezoeken voor het beste interieurplan. Dan kan onze binnenhuisadviseur het complete plaatje maken door te kijken naar de sfeer, lichtinval en de ruimte. Hierbij worden uw wensen en ideeën besproken en omgezet in een interieur ontwerp. Zo kunt u precies zien hoe uw nieuwe interieur er uit komt te zien.

Vraag hier uw gratis adviesgesprek aan. Vul het formulier in.