Interieuradvies totaalconcept woninginrichting Lineo Moderne Interieurs

Voor een professioneel en persoonlijk interieuradvies bent u bij Lineo Moderne Interieurs aan het juiste adres. Bij Lineo weten we hoe belangrijk het is om goed advies te krijgen bij het vernieuwen van uw interieur of de inrichting van uw (nieuwe) woning. Lineo biedt een totaalconcept waarbij ieder aspect van het interieur aan bod komt: designmeubelen, moderne raam- en vloerbekleding en originele accessoires. Wij zijn dealer van mooie en exclusieve design topmerken. Samen creëren wij uw droominterieur.

Laat u inspireren op deze pagina met informatie en realisaties of vul direct het formulier in voor een vrijblijvend interieuradvies.

Ontwerp / Tekening / Realisatie door meubelzaak Lineo Moderne Interieurs

Bovenstaande voorbeelden geven u een indruk van onze ontwerpen, werktekeningen en realisaties.

De interieurspecialisten van Lineo bieden u persoonlijk interieuradvies om uw interieurplannen te verwezenlijken. Samen met u vertalen wij uw wensen in een ontwerp dat bij u past. Of u nu komt voor een mooi karpet, nieuwe accessoires of voor de gehele inrichting van uw woning, onze adviseurs zijn u altijd graag van dienst. Ons complete interieuraanbod zorgt voor een perfect totaaladvies.

Werkwijze gratis interieuradvies
Een gratis interieuradvies start met een vrijblijvend 1 uur gesprek ter kennismaking en inventarisatie van uw wensen. Wanneer u op basis daarvan kiest voor Lineo en bijvoorbeeld een compleet interieuradvies nodig heeft, maken wij samen met u een persoonlijk interieurplan. Dan kan onze binnenhuisadviseur het complete plaatje maken door te kijken naar de sfeer, lichtinval en de ruimte. Hierbij worden uw wensen en ideeën besproken en omgezet in een interieurontwerp. Zo kunt u precies zien hoe uw nieuwe interieur er uit komt te zien.

Interieurontwerp met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

Wilt u van gedachten wisselen over de inrichting van uw huis met onze deskundige medewerkers en/of interieurstylisten, dan maken wij graag tijd voor u vrij. Interieuradvies op maat of persoonlijk advies en begeleiding krijgt u bij ons in de winkel of bij u thuis.

U bent altijd van harte welkom in onze winkel. Om zeker te zijn van voldoende tijd voor een uitgebreid interieuradvies door een van onze stylisten kunt u onderstaand afsprakenformulier invullen. We reserveren dan tijd voor u.