Ilfari exclusieve verlichting bij Lineo regio Eindhoven

Ilfari exclusieve verlichting combineert Nederlands design met luxe Europese materialen. Het Nederlandse design is geïnspireerd op 's werelds top designers met unieke handgemaakte lampen als resultaat. Artistieke juweeltjes in verlichting die uw interieur ondersteunen in exclusiviteit. In onze showroom bij Lineo Moderne Interieurs hebben wij meerdere lampen van Ilfari opgesteld staan. U bent van harte welkom om de lampen te komen bekijken.

Neem contact met ons op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is of bekijk alle artikelen van Ilfari die nieuw binnen zijn gekomen in onze showroom.

Ilfari hanglampen en plafondlampen

In de showroom van Lineo Moderne Interieurs vindt u een aantrekkelijke collectie aan Ilfari verlichting: hanglampen en plafondlampen. Hieronder kunt u alvast wat inspiratie opdoen.

Ilfari Elements of Love hanglampen

Ilfari hanglampen diamant Elements of love

Design: Coen Munsters

Elements of Love lampen zijn er in vele uitvoeringen; van een enkele hanglamp tot een hanglamp met 8 lichten. Van spots tot staande lampen. En altijd met het kenmerkende kristal in diamantvorm. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. In onze showroom hangt de enkele 'diamanten' hanglamp. Een schitterende verschijning die prachtig tot haar recht komt boven bijvoorbeeld een hoektafel in uw zithoek.

Ilfari Night in Paris hanglamp

Ilfari hanglampen Night in Paris

Design: Coen Munsters

Hanglamp Night in Paris is een handgemaakte exclusieve lamp gemaakt van glazen lijnen met open ruimtes, waartussen het licht vrij spel heeft. Verkrijgbaar in zowel helder als zilver glas. Uiteraard is deze lamp (breedte 135 cm) een geweldige aanvulling op uw eetkamertafel. Of kies voor het kleinere model van 93 cm boven uw dressoir.

Ilfari Sexy Crystals hanglampen

Ilfari hanglampen Sexy Crystals

Design: Coen Munsters

Sexy Crystals hanglampen van Ilfari worden naar keuze gemaakt met Spectra Crystal of met Swarovski Strass. Ervaar het luxe hotelgevoel met deze prachtige hanglampen.

Ilfari Stream hanglampen

Ilfari hanglampen Stream

Design: Coen Munsters

De Stream lamp van Ilfari is een serie lamparmaturen met LED verlichting in de kleurtemperatuur 2700 Kelvin. Het subtiel gebogen staal gaat mee met de trend in zwart staal in het interieur, waarbij de ophanging aan de dunne kabels elegante verfijning geeft aan het ontwerp. Kom kennismaken in de showroom van Lineo.

Ilfari Ballroom hanglampen

Ilfari hanglampen Ballroom

Design: Coen Munsters

Ballroom hanglampen van Ilfari zijn dimbaar en leverbaar in 1.50 m of 3.00 m hoog. U heeft ruimte nodig om deze lamp tot haar recht te laten komen. Heeft u die ruimte? Ga dan voor het wow-effect en maak samen met onze stylisten de woninginrichting van uw dromen.

Ilfari tafellampen en schemerlampen

In de showroom van Lineo Moderne Interieurs vindt u een aantrekkelijke collectie aan Ilfari verlichting: tafellampen en schemerlampen. Hieronder kunt u alvast wat inspiratie opdoen.

Ilfari Flowers from Amsterdam schemerlamp / tafellamp

Ilfari schemerlampen Flowers from Amsterdam

Design: Coen Munsters

Flowers from Amsterdam lampen zijn zo uniek dat er niet één hetzelfde is. De lampen worden samengesteld uit handgemaakt Italiaans glas. In onze showroom van Lineo vindt u de exclusieve zwarte schemerlamp / tafellamp in zilver glas en deze is voorzien van een dimmer.

Alle aandacht van Ilfari dealer Lineo voor u

Ilfari staat bekend om haar exclusieve en handgemaakte verlichting. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de hanglampen en tafellampen. In onze showroom dichtbij Eindhoven kunt u kennismaken met onze collectie Ilfari verlichting. U bent van harte welkom in onze winkel. Loop eens binnen of maak een afspraak.