Ilfari exclusieve verlichting bij Lineo regio Eindhoven

Ilfari dealer Lineo regio Eindhoven verlichting

Ilfari exclusieve verlichting combineert Nederlands design met luxe Europese materialen. Het Nederlandse design is geïnspireerd op 's werelds top designers met unieke handgemaakte lampen als resultaat. Artistieke juweeltjes in verlichting die uw interieur ondersteunen in exclusiviteit. In onze showroom bij Lineo Moderne Interieurs hebben wij meerdere lampen van Ilfari opgesteld staan. U bent van harte welkom om de lampen te komen bekijken.

Laat u inspireren op deze pagina Ilfari verlichting, of ga direct naar Ilfari hanglampen / Ilfari tafellampen / Nieuw in onze showroom

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.


Ilfari hanglampen en plafondlampen


Ilfari Elements of Love hanglampen

Ilfari Elements of Love hanglampen diamant

Elements of Love lampen zijn er in vele uitvoeringen; van een enkele hanglamp tot een hanglamp met 8 lichten. Van spots tot staande lampen. En altijd met het kenmerkende kristal in diamantvorm. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. In onze showroom hangt de enkele 'diamanten' hanglamp. Een schitterende verschijning die prachtig tot haar recht komt boven bijvoorbeeld een hoektafel in uw zithoek. Design: Coen Munsters.

Ilfari Night in Paris hanglamp

Ilfari Night in Paris hanglampen chroom zilver glas

Hanglamp Night in Paris is een handgemaakte exclusieve lamp gemaakt van glazen lijnen met open ruimtes waartussen het licht vrij spel heeft. Verkrijgbaar in zowel helder als zilver glas. Uiteraard is deze lamp (breedte 135 cm) een geweldige aanvulling op uw eetkamertafel. Of kies voor het kleinere model van 93 cm boven uw dressoir. Design: Coen Munsters.

Ilfari Sexy Crystals hanglampen

Ilfari Sexy Crystals hanglamp Spectra crystals

Sexy Crystals hanglampen van Ilfari worden naar keuze gemaakt met Spectra Crystal of met Swarovski Strass. Ervaar het luxe hotelgevoel met deze prachtige hanglampen. Binnenkort in de showroom van Lineo. Design: Coen Munsters.

Ilfari Stream hanglampen

Ilfari Stream hanglamp 5 lichts

Stream lampen van Ilfari is een serie lamparmaturen met LED verlichting in de kleurtemperatuur 2700 Kelvin. Het subtiel gebogen staal gaat mee met de trend in zwart staal in het interieur, waarbij de ophanging aan de dunne kabels elegante verfijning geeft aan het ontwerp. Kom kennismaken in de showroom van Lineo. Design: Coen Munsters.

Ilfari Ballroom hanglampen (wordt verwacht: eind juli)

Ilfari Ballroom

Ballroom hanglampen van Ilfari zijn dimbaar en leverbaar in 1.50 m of 3.00 m hoog. U heeft ruimte nodig om deze lamp tot haar recht te laten komen. Heeft u die ruimte? Ga dan voor het wow-effect en maak samen met onze stylisten de woninginrichting van uw dromen. Design: Coen Munsters.


Ilfari tafellampen en schemerlampen

Ilfari Flowers from Amsterdam schemerlamp / tafellamp

Ilfari Flowers from Amsterdam tafellamp

Flowers from Amsterdam lampen zijn zo uniek dat er niet één hetzelfde is. De lampen worden samengesteld uit handgemaakt Italiaans glas. De exclusieve zwarte schemerlamp / tafellamp in zilver glas vindt u terug in de showroom van Lineo en is voorzien van een dimmer. Design: Coen Munsters.