Banken en bankstellen in stof en leder in premium kwaliteit

Waar de banken in een traditionele bankstel setting altijd op elkaar zijn afgestemd, kunt u met een enkele bank oneindig veel combineren; een bank gaat immers ook prima samen met een of meerdere losse stoelen of relaxfauteuils. Zo kunt u uw zithoek mooier indelen en comfortabeler maken. Bij Lineo kunt u kiezen uit designbanken in superieure stofkwaliteiten en ledersoorten. Er zijn ook designbanken waarbij u kunt kiezen voor weggewerkte (relax)functies voor extra zitcomfort; hoofdsteunen met opklapfunctie, verschuifbare zitdiepte en uitklapbare voetenbanken. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben moderne banken in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

De Sede luxe banken

Lederen designbanken van De Sede zijn strak en modern en staan prachtig in ieder interieur. Door de Zwitserse topkwaliteit en hoogwaardige materialen bieden de banken u jarenlang een perfect zitcomfort. Het is ook mogelijk de banken op maat te laten maken. Collectie De Sede bij Lineo.

Leolux banken uit Nederland; kleurrijk design

Een uitstekend Nederlands fabrikaat; moderne banken met diverse functies of in een strakke en kleurrijke vormgeving. De lederen banken van Leolux zijn van een uitstekende kwaliteit en leverbaar in vele sprekende kleuren voor een opvallend accent in uw interieur. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de wat minder opvallende kleuren. Een Leolux designbank komt in ieder interieur goed tot haar recht. Collectie Leolux bij Lineo.

Montis eigentijdse banken met elementen

Enkele Montis banken in onze showroom bestaan uit vele verschillende elementen die naar wens op te stellen zijn en daarmee uw droombank kunnen worden; perfect voor de beschikbare ruimte. De collectie omvat ook een 4-zits rechte bank in kwaliteitsleder. Collectie Montis bij Lineo.

Rolf Benz banken en bankstellen

De banken van Rolf Benz stralen klasse en stijl uit. Naast het prachtige design kunt u genieten van optimaal zitcomfort en een uitstekende kwaliteit. Er zijn lederen en stoffen banken van Rolf Benz. Collectie Rolf Benz bij Lineo.

Een nieuwe bank met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

Een bank, bankstel of hoekbank is een essentieel element in uw interieur. Kies daarom met zorg en aandacht uw zithoek. Heeft u vragen of twijfelt u aan de opstelling in uw woonkamer of wilt u gewoon overleggen, vraag dan onze deskundige verkoopmedewerkers om advies. Door hun jarenlange ervaring zien zij al snel wat wel/niet mogelijk is. Uw zithoek kunt u verfraaien met een mooi karpet op bijvoorbeeld een laminaat of marmoleum vloer. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht zodat u eenvoudig alle kleuren en materialen aan elkaar kunt aanpassen. Ook kunt u bij ons terecht voor een grote collectie in gordijnen en binnenzonwering van o.a. Verosol.

Meer banken in de collectie van onze buurman Profita Wonen.