Salontafels in glas, hout, kunststof, keramiek en aluminium design

Met een mooie salontafel maakt u uw zithoek compleet. In onze showroom vindt u een mooie collectie moderne design salontafels. Glazen salontafels, massief houten salontafels en tafels van steen of metaal zijn er in diverse vormen. Zowel in rechthoekig, vierkant als rond zijn er vele modellen. Ook kunt u bij ons aangeven welk formaat u wenst, zodat een salontafel op maat gemaakt kan worden. Functionele tafels met opbergruimte voor afstandbediening of tijdschriften of voorzien van lades. Aan u de keus. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben moderne salontafels in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

Bert Plantagie salontafels en bijzettafels

Onze slim ontworpen salontafels zijn onderling goed te combineren en laten zich ook makkelijk mixen & matchen met andere elementen in uw interieur. Doordat u uit verschillende maten, materialen en tientallen kleuren kunt kiezen, passen ze altijd in het plan. Collectie Bert Plantagie bij Lineo.

De Sede salontafels

De Sede is producent van luxe en exclusieve meubelen. Salontafels van De Sede zijn van hoge kwaliteit en zien er modern en exclusief uit. In onze showroom maakt u o.a. kennis met de DS-3011; een salontafel die u ruime keuze biedt in verschillende materialen met altijd een indrukwekkend resultaat. Het tafelblad is voorzien van een band rondom in hoogwaardig leder. Het blad zelf is gemaakt van donker glas of marmer.
Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. Collectie De Sede bij Lineo.

Leolux salontafels

Er is een zeer ruime collectie salontafels van Leolux in de showroom van Leolux Select Store Lineo. Modern vormgegeven salontafels die door het materiaalgebruik ook uitstekend toegepast kunnen worden in een wat klassieker interieur. Tafels met draaibare bovenbladen, bladen in verschillende hoogte en tafeltjes met opbergvak. Glas, kunststof, hout en keramiek in veel verschillende kleuren. Kom naar onze showroom en laat u inspireren. Collectie Leolux bij Lineo.

Montis salontafels met flinterdunne bladen

De salontafels van Montis zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. In onze showroom vindt u enkele tafels met bladen in blank noten en met een onderstel in mat zwart. Vraagt u gerust naar kleur- en materiaalstalen; er is altijd meer mogelijk dan u op het eerste oog ziet. De salontafel kan zelfs voorzien worden van een linoleum top van Forbo's Furniture Linoleum. Collectie Montis bij Lineo.

Poliform salontafels showroomSALE

Salontafels van Poliform in showroomSALE van Lineo;

bijvoorbeeld:

Poliform Mondrian salontafel

Meubelen met korting / ShowroomSALE: Poliform Mondrian salontafel

  • 140Lx70Bx29H.
  • Salontafel van € 2.147,- voor € 1.074,-.

Collectie Poliform showroomsale bij Lineo.

Rolf Benz salontafels

Rolf Benz staat voor stijlvol design met een perfecte constructie. De Rolf Benz salontafels worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat u er zo lang als u wilt van kunt genieten. In onze showroom staan verschillende modellen salontafels van Rolf Benz bij perfect passende (hoek)banken van Rolf Benz voor u opgesteld. U bent altijd welkom om inspiratie op te doen voor uw woonkamer. Of maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een interieuradvies en zie hoe u uw Rolf Benz salontafel kunt integreren in uw interieur. Collectie Rolf Benz bij Lineo.

Een nieuwe salontafel met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

Een salontafel is een essentieel element in uw interieur. Kies daarom met zorg en aandacht uw salontafel en/of bijzettafels. Heeft u vragen of twijfelt u aan de opstelling in uw woonkamer of wilt u gewoon overleggen, vraag dan onze deskundige verkoopmedewerkers om advies. Door hun jarenlange ervaring zien zij al snel wat wel/niet mogelijk is. Een mooi karpet onder uw salontafel maakt uw zithoek mooi af. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht zodat u eenvoudig alle kleuren en materialen aan elkaar kunt aanpassen. Meer salontafels in de collectie van onze buurman Profita Wonen.