Salontafels in glas, hout, kunststof en aluminium design

Met een mooie salontafel maakt u uw zithoek compleet. In onze showroom vindt u een mooie collectie moderne design salontafels. Glazen salontafels, massief houten salontafels en tafels van steen of metaal zijn er in diverse vormen. Zowel in rechthoekig, vierkant als rond zijn er vele modellen. Ook kunt u bij ons aangeven welk formaat u wenst, zodat een salontafel op maat gemaakt kan worden. Functionele tafels met opbergruimte voor afstandbediening of tijdschriften of voorzien van lades. Aan u de keus. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben moderne salontafels in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

Een nieuwe salontafel met een goed advies vindt u bij Lineo Moderne Interieurs

tekst

Meer salontafels in de collectie van onze buurman Profita Comfortabel Wonen

Salontafels in glas, hout, kunststof en aluminium design

Salontafel kopen bij Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre regio Eindhoven

Met een mooie salontafel maakt u uw zithoek compleet. In onze showroom vindt u een mooie collectie moderne design salontafels. Glazen salontafels, massief houten salontafels en tafels van steen of metaal zijn er in diverse vormen. Zowel in rechthoekig, vierkant als rond zijn er vele modellen. Ook kunt u bij ons aangeven welk formaat u wenst, zodat een salontafel op maat gemaakt kan worden. Functionele tafels met opbergruimte voor afstandbediening of tijdschriften of voorzien van lades. Aan u de keus. Onderstaande topmerken meubelfabrikanten hebben salontafels in de collectie en staan voor u bij ons opgesteld.

BEEK salontafels

Beek dealer Lineo collectie salontafels. afgebeeld: Beek Collection S6

BEEK Collection is gespecialiseerd in het verwerken van glas en aluminium. Daarnaast kent BEEK Collection een prachtige collectie strakke, houten salontafels in diverse maatvoeringen.

De Sede salontafels

De Sede dealer Lineo collectie salontafels. afgebeeld: De Sede ds 611

De Sede is producent van luxe en exclusieve meubelen. Salontafels van De Sede zijn van hoge kwaliteit en zien er modern en exclusief uit. In onze showroom kunt u kennismaken met de DS 611; een salontafel en bijpassende bijzettafel met opstaande rand en marmeren bladen. Verkrijgbaar in een aantal mooie kleuren. Meer De Sede bij Lineo

Leolux salontafels

Leolux dealer Lineo collectie salontafels. afgebeeld: Leolux Ninfea

Er is een zeer ruime collectie salontafels van Leolux in de showroom van Lineo. Modern vormgegeven salontafels die door het materiaalgebruik ook uitstekend toegepast kunnen worden in een wat klassieker interieur. Tafels met draaibare bovenbladen, bladen in verschillende hoogte en tafeltjes met opbergvak. Glas, kunststof, hout en keramiek in veel verschillende kleuren.

Poliform salontafels

Poliform dealer Lineo collectie salontafels. afgebeeld: Poliform Bigger

Kenmerkend door de strakke en eenvoudige lijnen waardoor de meubelen van Poliform een moderne uitstraling krijgen. De salontafels zijn echt italiaans design van superieure kwaliteit.

Rolf Benz salontafels

Rolf Benz dealer Lineo collectie salontafels. afgebeeld: Rolf Benz 985

Rolf Benz staat voor stijlvol design met een perfecte constructie. De Rolf Benz salon tafels worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat u er zo lang als u wilt van kunt genieten.

Ronald Schmitt salontafels

Ronald Schmitt dealer Lineo collectie salontafels. afgebeeld: Ronald Schmitt H509

De collectie salontafels van Ronald Schmitt staat bekend om haar uitzonderlijke en mooie design en reikt van glazen tot beweegbare salontafels. De zeer moderne salontafels komen mooi terecht in strakke interieurs maar ze misstaan zeker niet een klassiekere of landelijke omgeving.


Kijk hier voor de gehele collectie van Lineo of ga naar het overzicht van onze topmerken.

Meer salontafels in de collectie van onze buurman Profita Comfortabel Wonen.